Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023

Φέρνει... το καλοκαίρι μες στα Χριστούγεννα ο Σάκης Αρναούτογλου: «Αναμένουμε μια θερμή εισβολή από...»

Η προειδοποίηση του μετεωρολόγου

9 Δεκεμβρίου 2022 08:36
Φέρνει... το καλοκαίρι μες στα Χριστούγεννα ο Σάκης Αρναούτογλου: «Αναμένουμε μια θερμή εισβολή από...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στις συνθήκες, που θα επικρατήσουν εκείνη την εποχή, φέρνοντάς μας σχεδόν... στο καλοκαίρι.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος μίλησε για «θερμή εισβολή», που πρέπει να περιμένουμε, διατηρώντας υψηλά τις θερμοκρασίες, στοιχείο ενθαρρυντικό για τον τομέα της ενέργειας για όλα τα νοικοκυριά, αν και ο Γιάννης Καλλιάνος προβλέπει μια μεγάλη αλλαγή σκηνικού.

Η μακρινή πρόγνωση του Αρναούτογλου για τα Χριστούγεννα

«Η αναλογική μηνιαία πειραματική εκτίμηση για τον μήνα Δεκέμβρη 2022, όχι μόνο καλά κρατεί (καθώς εκτός από κατά τόπους αισθητή πτώση της θερμοκρασίας στις 13-14 Δεκεμβρίου), δείχνει τώρα να επιβεβαιώνεται και για το διάστημα 14-21 Δεκεμβρίου, όπου το σύνολο των παγκόσμιων προγνωστικών μοντέλων συμφωνούν πλέον ότι αυτή τη φορά βαδίζουμε σε μια "θερμή εισβολή" (πορτοκαλί χρώματα πάνω από την περιοχή μας) για το παραπάνω χρονικό διάστημα!

Το σημαντικότερο είναι ότι η αναλογική ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ εκτίμηση όλα τα παραπάνω τα "εντόπισε" από τις 30 Νοέμβρη, δείχνοντας την εξέλιξη για 17 ΗΜΕΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!

Για να δούμε αν θα επαληθευθεί και στη συνέχεια και δώσει χαρά στους...χιονόφιλους της μετεοπαρέας μας το τρίτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη! Οπως κι εσείς έτσι κι εγώ έχω μεγάλη αγωνία!

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share