Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: «Ό, τι έκανε στο παιδί μου θα κάνω εγώ στο δικό του...» - Σοκάρει ο πατέρας του 16χρονου Ρομά

Προβλέπεται...βεντέτα σύμφωνα με τον πατέρα

8 Δεκεμβρίου 2022 21:09
Θεσσαλονίκη: «Ό, τι έκανε στο παιδί μου θα κάνω εγώ στο δικό του...» - Σοκάρει ο πατέρας του 16χρονου Ρομά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πυροβολισμός 16χρονου στη Θεσσαλονίκη: Απόδοση Δικαιοσύνης με προφυλάκιση του αστυνομικού ειδάλλως… βεντέτα, είναι το «μήνυμα» που έστειλε ο πατέρας του 16χρονου Ρομά που δίνει μάχη για τη ζωή του ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του από αστυνομικό.

Όπως υποστηρίζει, ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο θα πρέπει να προφυλακιστεί, σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει βεντέτα, με τα παιδιά του άνδρα της ΔΙΑΣ να μπαίνουν στο στόχαστρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πατέρας του 16χρονου στις κάμερες:

«Λίγα κάναμε. Μετά θα γίνουν πιο πολλά και πιο άσχημα. Αν αφήσουν τον αστυνομικό ελεύθερο, δεν ξέρω και ‘γω πού θα φτάσω.

Έχει δυο παιδιά αυτός (σ.σ. ο αστυνομικός) και εγώ θα κάτσω να μεγαλώσουν τα παιδιά του; Μόνο άμα με πάρει ο Θεός.

Μεγαλώνει δυο παιδιά. Αυτός τι έκανε στο παιδί μου; Με το ίδιο νόμισμα θα το πληρώσει και αυτός. Ό,τι έκανε στο παιδί μου, θα κάνω στο παιδί του».

Νέα επεισόδια στον Κορυδαλλό: Φωτιές έχουν ανάψει οι Ρομά στο Σχιστό - Πετούν αντικείμενα στους αστυνομικούς

Νέα επεισόδια προκαλούνται από τους Ρομά, αυτήν τη φορά στο Σχιστό Κορυδαλλού. Φωτιές μαίνονται στους δρόμους, οι διαμαρτυρόμενοι - μετά τον πυροβολισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη - πετούν αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο έχει σπεύσει η Πυροσβεστική.

Για ακόμη ένα 24ωρο οι Ρομά προχωρούν σε εκτεταμένα επεισόδια, ενώ και το βράδυ της Τετάρτης λόγω των διαμαρτυριών σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος προκλήθηκαν προβλήματα όπως διακοπές στην κυκλοφορία και ανατροπές δρομολογίων στα μέσα συγκοινωνίας.

Με εντατικό ρυθμό η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να εξαρθρώσει εστίες παραβατικότητας στη Δυτική Αττική.

Φωτιές στον Κορυδαλλό από Ρομά

Επτά συλλήψεις και τέσσερις προσαγωγές έχουν γίνει μέχρι στιγμής κατά την εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση της ΓΑΔΑ που πραγματοποιείται από το πρωί σε Ζεφύρι, Μενίδι, Άνω Λιόσια και Νεόκτιστα Ασπροπύργου, με αφορμή τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν χθες και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και οι επτά συλλήψεις αφορούν κατοχή ναρκωτικών, τη στιγμή που έγιναν και 25 κατ' οίκον έρευνες, ενώ η επιχείρηση θα συνεχιστεί μέχρι αργά το βράδυ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share