Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από την Αγγελική Νικολούλη - Τι αναφέρει νέα μαρτυρία για το θάνατο του Άλεξ

Νέα στοιχεία-φωτιά!

8 Δεκεμβρίου 2022 18:46
«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από την Αγγελική Νικολούλη - Τι αναφέρει νέα μαρτυρία για το θάνατο του Άλεξ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα νέα στοιχεία στην υπόθεση του Άλεξ δεκαέξι χρόνια μετά τη δολοφονία του, οδηγούν σε νέο κύκλο ερευνών. Η μαρτυρία που «κλειδώνει» με άλλες σοβαρές που είχαν φτάσει στο Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη και ενώνουν τα σκόρπια κομμάτια του παζλ…

Η κάμερα της εκπομπής στον τόπο που φαίνεται ότι κρύβει τη λύση του γρίφου. Ποιοι και τι είδαν εκείνο το χιονισμένο πρωινό…

Οι απαντήσεις που περιμένει καρτερικά η πονεμένη μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού…

Αγγελική Νικολούλη Άλεξ Βέροια

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στις 23:20, Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη, στο Mega.

Η υπόθεση του Άλεξ που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα

Ο Άλεξ Μεσχισβίλι ήταν 11 χρονών και εξαφανίστηκε στις 3 Φεβρουαρίου του 2006, στη Βέροια. Δεν επέστρεψε σπίτι αφού είχε βγει σε ένα γήπεδο μπάσκετ για να παίξει με μερικούς από τους φίλους του. Οι γονείς του άρχισαν να ρωτάνε και αργότερα ανέφεραν την εξαφάνισή του. Τα πέντε παιδιά με τα οποία έπαιζε δήλωναν ότι δεν ήξεραν τίποτα εκείνη τη στιγμή.

Τέσσερις μήνες αργότερα, η αστυνομία κάλεσε τα παιδιά για ανάκριση και συνέκρινε τα άλλοθι τους. Τα παιδιά είπαν το καθένα διαφορετικές ιστορίες, έτσι η αστυνομία συνέχισε να τα ανακρίνει. Τελικά, τα παιδιά «έσπασαν» και το καθένα ξεχωριστά επιβεβαίωσε το μέρος όπου είχαν θάψει το σώμα του Άλεξ. Από το 2017, οι ανακριτές εξακολουθούν να αναζητούν το πτώμα.

Στις 4 Ιουνίου 2006, τα παιδιά απέσυραν την προηγούμενη κατάθεσή τους, λέγοντας ότι δέχτηκαν εκφοβισμό για να παραδεχτούν την ενοχή τους από την αστυνομία.




 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share