Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023

Τάσος Τρύφωνος: «Το βρήκα φυσιολογικό» - Η αποκάλυψη για τη συνέντευξη με τον πατέρα Αντώνιο και την Πρεσβυτέρα (Video)

«Να σου πω τι με στενοχωρεί και με φοβίζει;»

8 Δεκεμβρίου 2022 15:12
Τάσος Τρύφωνος: «Το βρήκα φυσιολογικό» - Η αποκάλυψη για τη συνέντευξη με τον πατέρα Αντώνιο και την Πρεσβυτέρα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 8/12 ο Τάσος Τρύφωνος. Ο παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην συνέντευξη που του είχαν παραχωρήσει στο παρελθόν ο πατέρας Αντώνιος με την πρεσβυτέρα, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως υπήρχε στενός τους συνεργάτης που επέμενε να μπει στην εκπομπή το Ιban για να μπορεί ο κόσμος να καταθέτει χρήματα.

Παράλληλα, νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, μετά τις έρευνες της Οικονομικής Αστυνομίας και της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.

«Το βρήκα φυσιολογικό»

«Η συνέντευξη με τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα ήταν πριν 3-4 χρόνια… Πήγα στην δομή στον Κολωνό, εκεί που είναι το κυρίως κτήριο. Εγώ γενικά είμαι λίγο καχύποπτος με όλα αυτά αλλά ο συγκεκριμένος είχε πάντα ένα πολύ καλό προφίλ.

Το μόνο που μου έκανε εντύπωση αλλά το βρήκα φυσιολογικό, είναι ότι ένας συνεργάτης του, επέμενε και πριν την οπτικογράφηση και μετά για το μοντάζ να μπει το Iban για να κάνει ο κόσμος δωρεές. Αλλά εντάξει, το βρήκα φυσιολογικό» είπε ο Τάσος Τρύφωνος.

«Να σου πω τι με στενοχωρεί και με φοβίζει; Δεν θα είναι ωραίο για την κοινωνία, ο κόσμος να χάσει αυτό το συναίσθημα της αλληλεγγύης και της φιλανθρωπίας, γιατί είναι τόσες οι δομές και τα ιδρύματα. Τι θα γίνουν όλα αυτά τα παιδιά; Και φυσικά μένει να δούμε, αν όλα όσα ακούγονται, ευσταθούν. Πάντως είναι πολύ λυπηρή και στενάχωρη η κατάσταση» κατέληξε ο παρουσιαστής.

Κιβωτός του Κόσμου: «Έσπασε» τη σιωπή της η μητέρα του πατρός Αντωνίου! «Τα είχαμε πάρει και τα μοιράσαμε στα...» - Όλα όσα αποκάλυψε για τη θυρίδα στο όνομά της (Video)

Η μητέρα του πατρός Αντωνίου, του εμπνευστή της Κιβωτού του Κόσμου, «σπάει» τη σιωπή της αποκλειστικά στο T-live και στη Ρένα Κουβελιώτη και απαντά για τη θυρίδα σε τράπεζα της Χίου, που ήταν τόσο στο όνομά της, όσο και στο όνομα της πρεσβυτέρας Σταματίας Γεωργαντή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εν λόγω θυρίδα επρόκειτο να ανοίξει σήμερα, παρουσία της οικονομικής αστυνομίας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν βρίσκεται εκεί ένα τεράστιο χρηματικό ποσό εκατομμυρίων ευρώ, που ψάχνουν οι Αρχές.

«Τα είχαμε πάρει και τα μοιράσαμε στα...»

Η δημοσιογράφος τη συνάντησε σε μοναστήρι της Χίου, στη Νέα Μονή, όπου ζει τα τελευταία 24ωρα. «Το ήξερα ότι έχω θυρίδα στην τράπεζα… Αυτά (εννοεί τον λογαριασμό με τις 60.000 ευρώ που βρέθηκε στο όνομά της) τα είχαμε πάει… για τα παιδιά… Τα παιδιά… ρωτήστε τον πάτερ. Το ήξερα ότι αυτά τα λεφτά ήταν στο όνομά μου… Το ήξερα… Του μπαμπά… Του άντρα μου… Τα είχαμε πάρει και τα μοιράσαμε στα παιδιά μας… Δεν υπήρχαν… Η θυρίδα δεν θυμάμαι τι έχει… έχει κάτι…»

Η ηλικιωμένη μητέρα του πατρός Αντωνίου στον σύντομο διάλογο με τη δημοσιογράφο, παραδέχεται τη συμμετοχή της στη μετοχική σύνθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», γεγονός που διέψευδαν τα δύο από τα πέντε παιδιά της. «Η θυρίδα είναι δικιά μου… Έχουμε μέσα κάτι του μπαμπά μας, όταν έφυγε… Όταν έφυγε ο σύζυγός μου, μού τα άφησε… Τα ξέρω αυτά τα ποσά» πρόσθεσε στη Ρένα Κουβελιώτη.

«Δεν έχουν καμία δουλειά με τον πατέρα Αντώνιο. Αυτά τα λεφτά είναι του άντρα μου. Η θυρίδα είναι δικιά μου και του άντρα μου. Δε θυμάμαι τι ποσό έχει μέσα, είναι λίγα πραγματάκια… Αχ το παιδάκι μου! Τόσες ψυχούλες έσωσε… Και τώρα το σταυρώνουν σαν τον Χριστό» κατέληξε η ηλικιωμένη μητέρα του πατρός Αντωνίου στον Alpha.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share