Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «25 χρόνια η Εβελίνα Παπούλια δεν το μοιράστηκε με κάποιον συνάδελφό της;» - Ξέσπασε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη (Video)

«Τι ήθελε να ικανοποιήσει εκείνη την ώρα; Δεν το μοιραστήκατε αυτό το συμβάν που είναι σοκαριστικό;»

8 Δεκεμβρίου 2022 10:58
Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «25 χρόνια η Εβελίνα Παπούλια δεν το μοιράστηκε με κάποιον συνάδελφό της;» - Ξέσπασε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια στο δικαστήριο για την υπόθεση Φιλιππίδη προκάλεσε ανατροπές. Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή «T-live» για την κατάθεση της ηθοποιού. Παράλληλα, η Ρένια Λουιζίδου μίλησε σε συνέντευξή του στην Δημόσια Τηλεόραση για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την συνεργασία τους.

«25 χρόνια η Εβελίνα Παπούλια δεν το μοιράστηκε με κάποιον συνάδελφό της;»

«Η κ. Παπούλια αναφέρεται σε ένα περιστατικό το οποίο χρονολογεί το 1996, 1997, έρχεται και καταγγέλλει κάτι για τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά από 22, 23 χρόνια. Όταν τη ρωτήσαμε γιατί έκανε αυτή την αναφορά μετά από τόσα χρόνια, δεν μας έδωσε μια πειστική απάντηση.

Απλώς μας είπε ότι ήρθε σε επαφή με την κα Παπαχαραλάμπους και έναν δικηγόρο που της είπε να πάει στο δικαστήριο. Εγώ ρώτησα την κα Παπούλια, που σαν κυρία τη σέβομαι και σαν ηθοποιό επίσης, για στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την κατάθεσή της και μού απάντησε ότι το είπε στη μητέρα της. Υπήρχε κάποιος άλλος άνθρωπος που να ήταν μάρτυρας και να είδε ότι ο κ. Φιλιππίδης έδειξε τα γεννητικά του όργανα;

Τι ήθελε να ικανοποιήσει εκείνη την ώρα; Δεν το μοιραστήκατε αυτό το συμβάν που είναι σοκαριστικό; Όχι το είπε στην μητέρα της. Είχα λογικά ερωτήματα γιατί να το κάνει αυτό ο Πέτρος Φιλιππίδης αλλά δεν πήρα απάντηση. Ο Πέτρος Φιλιππίδης δικάζεται για βιασμό, εκεί πέρα δεν περιέγραψε καμία βία. 25 χρόνια δεν το μοιράστηκε με κάποιον συνάδελφό της;».

«Θα πεθάνω, δε με θέλει ζωντανό...» - Άστραψε και βρόντηξε για την Κάτια Δανδουλάκη ο Πέτρος Φιλιππίδης

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη είναι ένα από τα βασικά θέματα της επικαιρότητας, με τις Κάτια Δανδουλάκη και Λένα Δροσάκη να καταθέτουν εσχάτως και το δικηγόρο του να τοποθετείται.

Σε εκείνη τη συνεδρίαση η Κάτια Δανδουλάκη περιέγραψε γιατί είχε απομακρύνει τον Φιλιππίδη, που ήταν σκηνοθέτης της παράστασης, και η Λένα Δροσάκη πως είχε παρενοχληθεί σεξουαλικά από τον κατηγορούμενο.

Η αντίδραση του Φιλιππίδη στις καταθέσεις

«Και οι δύο καταθέσεις δεν συνεισέφεραν ούτε εις το ελάχιστο όσον αφορά τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Επί αυτών και οι δύο είπαν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα. Ουσιαστικά ήρθαν να καταθέσουν για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά σε ένα ποινικό δικαστήριο ο χαρακτήρας του κατηγορουμένου ελάχιστη σχέση έχει με την κατηγορία» δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε ότι κατά την κατάθεση της Λένας Δροσάκη ο Πέτρος Φιλιππίδης αντέδρασε για πρώτη φορά. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός κατέρρευσε μετά το τέλος της συνεδρίασης.

«Στη διακοπή της δίκης, όταν μείναμε μέσα στην αίθουσα εγώ και οι υπόλοιποι δικηγόροι, ο Πέτρος Φιλιππίδης κατέρρευσε. Πρώτη φορά στη ζωή μας μετά από τόσους μήνες ποινικής διαδικασίας, είδαμε έναν Πέτρο Φιλιππίδη που δεν μπορούσε να αναπνεύσει, που είχε μια ταχυπαλμία και πρώτη φορά ακούσαμε -το λέω και συγκλονίζομαι- ότι “αισθάνομαι” -μας είπε- “ότι το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να πάω στο σπίτι μου και να σκοντάψω και να πέσω από το μπαλκόνι. Δεν με θέλουν ούτε ζωντανό“. Ήταν η πρώτη φορά που είδαμε μετά από τόσους μήνες τον Φιλιππίδη να μην μπορεί να αναπνεύσει από την κατάσταση που είχε έρθει. Προσπαθήσαμε όλοι να τον συνεφέρουμε! Ευτυχώς, είναι μία στιγμή αυτό που δεν είδε ούτε το παιδί, ούτε η γυναίκα του. Τέτοια απογοήτευση, τέτοια συντριβή δεν είχε συμβεί τόσους μήνες» αποκάλυψε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share