Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καταγγελία - σοκ στο Ηράκλειο: «Την έριξε στο δρόμο και την τραβούσε από τα μαλλιά! Γυναίκα μου είναι ό,τι θέλω κάνω» - Νέο άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βία

Η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον 48χρονο σύζυγο

7 Δεκεμβρίου 2022 12:21
Καταγγελία - σοκ στο Ηράκλειο: «Την έριξε στο δρόμο και την τραβούσε από τα μαλλιά! Γυναίκα μου είναι ό,τι θέλω κάνω» - Νέο άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέο άγριο περιστατικό για ενδοοικογενειακή βία καταγγέλθηκε στις Αρχές της Κρήτης το μεσημέρι στη Τρίτης, στο Μασταμπά, με την αστυνομία του Ηρακλείου να ερευνά την υπόθεση. Ενώ, μία μάνα κλείδωνε την 8χρονη κόρη της σε παγωμένο δωμάτιο χωρίς φαγητό!

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στην αστυνομία μια 38χρονη μάρτυρας, η οποία ισχυρίζεται ότι ήταν παρούσα στο περιστατικό, ο 48χρονος σύζυγος αφού ξυλοκόπησε την γυναίκα του την έριξε στο οδόστρωμα και την έσερνε από τα μαλλιά βρίζοντάς την.

«Την έριξε στο δρόμο και την τραβούσε από τα μαλλιά! Γυναίκα μου είναι ό,τι θέλω κάνω»

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η 38χρονη περιέγραψε το περιστατικό και ισχυρίστηκε πως ο 48χρονoς δεν δίστασε να βρίσει και την ίδια λέγοντάς της πώς «γυναίκα μου είναι ότι θέλω κάνω».

Το θύμα πάντως όταν μετέβη στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να δώσει κατάθεση για το περιστατικό αρνήθηκε τα πάντα λέγοντας πως είχαν απλά έναν καυγά με τον σύζυγό της.

Η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον 48χρονο σύζυγο. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βία στο Ηράκλειο Κρήτης

Φρίκη στο Βόλο: «Θα σε γονατίσω, θα σε σκοτώσω, δεν θα ζήσεις» - Πατέρας απειλούσε την 14χρονη κόρη του

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας έπεσε ένα 14χρονο κορίτσι στον Αλμυρό του Βόλου, έπειτα από καυγά με τον πατέρα της, ο οποίος απείλησε να τη σκοτώσει. Παράλληλα, για πρώτη φορά, ο πατέρας που καταγγέλλεται από τα παιδιά του για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση, μίλησε για όλους και για όλα στον Πέτρο Κουσουλό και έδωσε τις δικές του απαντήσεις που θα συζητηθούν

«Θα σε γονατίσω, θα σε σκοτώσω, δεν θα ζήσεις» φώναζε ο πατέρας στο 14χρονο κορίτσι, σύμφωνα με το gegonota.news, και όλα δείχνουν πως δεν ήταν η πρώτη φορά που η βία κυριαρχούσε στο σπίτι.

Μάλιστα, όταν η πεθερά του προσπάθησε να βοηθήσει το παιδί, έπεσε κι εκείνη θύμα του 50χρονου. Η μητέρα του παιδιού να ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία μετά το περιστατικό και οι τρεις γυναίκες κατέθεσαν μήνυση εναντίον του 50χρονου, ο οποίος συνελήφθη.

Πατέρας απείλησε να σκοτώσει την 14χρονη κόρη του στο Βόλο

Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς πως δεν απείλησε και δεν εξύβρισε το παιδί και την πεθερά του, αλλά είναι ένας ήσυχος άνθρωπος, που ήταν κλεισμένος σπίτι λόγω covid. Ζήτησε προθεσμία μέχρι την Τετάρτη για να απολογηθεί και διατάχθηκε η κράτησή του ώστε να μην πλησιάσει την οικογένεια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share