Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Οδυρμός για την Αγγελική Νικολούλη - Νεκρό το παλικάρι που αναζητούσε!

Τραγικός επίλογος...

6 Δεκεμβρίου 2022 19:09
Οδυρμός για την Αγγελική Νικολούλη - Νεκρό το παλικάρι που αναζητούσε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οδυρμός για την Αγγελική Νικολούλη καθώς τραγικός ήταν ο επίλογος στην αναζήτηση από το Φως στο Τούνελ, του Παναγιώτη Κυριαζή από την Ναυπακτία. Ενώ, συνέντευξη στο περιοδικό «You» έδωσε η Αγγελική Νικολούλη όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις απειλές που έχει δεχτεί κατά καιρούς εξαιτίας των υποθέσεων που ερευνά στην εκπομπή της.

Λίγες μόλις ώρες μετά την προβολή στην εκπομπή των εξελίξεων για την υπόθεση του Παναγιώτη Κυριαζή 44 χρόνων, που συγκίνησε τους τηλεθεατές, γράφτηκε ο τραγικός επίλογος όπως αναφέρει το anikolouli.gr.

Σε μία δύσβατη περιοχή στο Άνω Νεόκαστρο Ναυπακτίας, εντοπίστηκε η σορός του τέσσερις μήνες μετά την εξαφάνισή του στο ίδιο σημείο.

Βρισκόταν σε απόσταση διακοσίων μέτρων από εκεί όπου είχε εντοπιστεί λίγες ημέρες νωρίτερα από κυνηγούς τμήμα των οστών του και είχε σταλεί στην ιατροδικαστική της Πάτρας για εξέταση DNA.

Στη σορό αναγνωρίστηκαν από συγγενείς τα παπούτσια και τα ρούχα του. Οι συνθήκες θανάτου του ερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.

Στην εκπομπή της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου, η Αγγελική Νικολούλη είχε απευθύνει έκκληση στους κυνηγούς της περιοχής να επικοινωνήσουν με τις Αρχές ή με το «Τούνελ» αν εντοπίσουν κάτι που ενδεχομένως να παραπέμπει στον αγνοούμενο.

«Ελπίζω τα οστά να μην ανήκουν στον Παναγιώτη μας…»

Η Αθηνά Κυριαζή, αδελφή του 44χρονου Παναγιώτη, είπε στο «Τούνελ» φανερά σοκαρισμένη:

«Έμαθα ότι βρέθηκαν οστά στην περιοχή που χάθηκε ο αδελφός μου. Η αστυνομία με κάλεσε, αλλά επειδή δε με βρήκαν, πήραν τον άλλο μου αδελφό. Μέχρι να επιστρέψω εγώ από εκεί που ήμουν, είχαν ήδη πάρει δείγμα DNA από τη μητέρα μου.

Το ίδιο βράδυ πήγα από το Τμήμα για να μάθω κάτι παραπάνω και μου είπαν ότι έχουν ήδη σταλεί για ταυτοποίηση. Το μυαλό μας πάει στον Παναγιώτη, γιατί το μέρος που χάθηκε είναι δύσβατο για να πάει κάποιος άλλος περιπατητής εκεί.

Ψάξανε τη γύρω περιοχή, αλλά δε βρήκαν κάτι άλλο, πιθανόν να μεταφέρθηκαν από κάποιο άγριο ζώο στο σημείο. Στη μητέρα μας πάντως δεν μπορούμε να το ανακοινώσουμε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Εύχομαι να μην είναι ο αδελφός μου.»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share