Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Σοκαριστική καταγγελία μητέρας στο Βόλο: «Σήκωσε τσεκούρι για να μου ανοίξει το κεφάλι, με έσωσε η κόρη μου»

Σοκ!

6 Δεκεμβρίου 2022 12:29
Σοκαριστική καταγγελία μητέρας στο Βόλο: «Σήκωσε τσεκούρι για να μου ανοίξει το κεφάλι, με έσωσε η κόρη μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άλλη μια καταγγελία ενδοοικογενιακής βίας προστέθηκε στην λίστα της Ελλάδας και αυτήν την φορά είναι στον Βόλο όπου ο σύζυγος 35χρονης γυναίκας σήκωσε τσεκούρι μπροστά στα παιδιά για να της επιτεθεί.

Δείτε επίσης την ενδοοικογενιακή κακοποίηση στην Θεσσαλονίκή από μητέρα στο παιδί

Η 35χρονη κατήγγειλε κακοποίηση κατ' εξακολούθηση και στο πλευρό της ήταν η 17χρονη κόρη της, ενώ έχει τρία ακόμα ανήλικα παιδιά, εκ των οποίων το ένα βρέφος. Ο 38χρονος σύζυγος, με τον οποίο βρίσκεται σε διάσταση, εμφανίζεται μόνο για να τη χτυπήσει και να την απειλήσει, ενώ δεν δίνει ευρώ για τα παιδιά του, σύμφωνα με την ίδια. Την Κυριακή, με το πρόσχημα ότι ήθελε να δει το 18μηνών βρέφος εμφανίστηκε στο σπίτι και απείλησε για ακόμη μία φορά να τη σκοτώσει.

«Έχει σηκώσει τσεκούρι για να μου ανοίξει το κεφάλι και με έσωσε η κόρη μου.

Έχω καταθέσει ασφαλιστικά για να μην με πλησιάζει και δεν καταλαβαίνει τίποτα», είπε η γυναίκα στο δικαστήριο.

Ακόμη, όπως αποκάλυψε στο δικαστήριο, αναγκάστηκε για ένα διάστημα να ζητήσει συνδρομή από τον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών, ώστε να μπορέσει να προστατευθούν η ίδια και τα παιδιά, σύμφωνα με το gegonota.news.

Eνδοοικογενιακή βία στον Βόλο

Αρνείται τα πάντα ο 38χρονος

Ο 38χρονος που ήταν παρών στο δικαστήριο αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Υποστήριξε πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βλέπει τα παιδιά του. «Πήγα να τα δω και δεν ήθελαν. Η μάνα τους τα έχει στρέψει εναντίον μου», είπε.

Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή 21 μηνών. Επίσης, του επιβλήθηκαν συγκεκριμένοι περιοριστικοί όροι, τους οποίους αν δεν τηρήσει θα βρεθεί στη φυλακή.

Στο πλαίσιο αυτό του απαγορεύτηκε να πλησιάζει το σπίτι που διαμένει η εν διαστάσει σύζυγός του και τα παιδιά σε απόσταση τουλάχιστον 100 μέτρων και να παρουσιάζεται μία φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share