Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Alouette στηρίζει και φέτος την Make a Wish, μοιράζοντας αστέρια και ευχές!

Βοήθησε να εκπληρώσουν την ευχή τους!

6 Δεκεμβρίου 2022 12:23
Η Alouette στηρίζει και φέτος την Make a Wish, μοιράζοντας αστέρια και ευχές!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτές τις γιορτές στολίζουμε τα δέντρα μας με τα Αστέρια της Ευχής! Γιατί δεν είναι απλά στολίδια! Κάθε Αστέρι κρύβει αγάπη και δίνει δύναμη σε ένα παιδί που έχει ανάγκη να πιστέψει πως όλα είναι πιθανά!

Για ακόμα μία χρονιά, η Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) χαρίζει σε παιδιά που νοσούν από σοβαρές ασθένειες μαγικές στιγμές, εκπληρώνοντας την ευχή τους! Μέσω του προγράμματος ‘'Αστέρι της Ευχής’’, με το συμβολικό ποσό των δύο (2) ευρώ μπορεί κανείς να λάβει το Αστέρι της Ευχής που φέρει το μήνυμα “Είσαι το ασ-ταίρι μου” να το δωρίσει σε ένα αγαπημένο πρόσωπο ή για να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας!

 Η Alouette στηρίζει και φέτος την Make a Wish

Για την Alouette, η αγάπη για τα παιδιά δεν σταματάει στα ρούχα, και οι άνθρωποί της γνωρίζουν καλά πως δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από ένα παιδικό χαμόγελο! Έτσι, υποστηρίζει για 2η συνεχή χρονιά την Make-a-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε αυτή την υπέροχη πρωτοβουλία. Με σκοπό να δείξει έμπρακτα την αγάπη της, το "Αστέρι της Ευχής" θα διατίθεται πλέον σε πάνω από 20 καταστήματά Alouette σε όλη την Ελλάδα καθώς και online, και το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί στον οργανισμό.

Στήριξε το πρόγραμμα ‘'Αστέρι της Ευχής’’, και κάνε την ευχή τους πραγματικότητα!

Κάντε κλικ εδώ : https://www.alouette.gr/el για να προσθέσετε στο καλάθι σας το Αστέρι της Ευχής!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share