Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σάλος στη Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής κατέγραφε σε κρυφή κάμερα γυμνές γυναίκες που έκαναν λέιζερ (video)

Είχε προηγηθεί καταγγελία σε βάρος της 46χρονης

6 Δεκεμβρίου 2022 10:48
Σάλος στη Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής κατέγραφε σε κρυφή κάμερα γυμνές γυναίκες που έκαναν λέιζερ (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη για παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, ύστερα από καταγγελία πελάτισσας που ανακάλυψε κρυφή κάμερα τοποθετημένη ψηλά σε τοίχο.

Είχε προηγηθεί καταγγελία σε βάρος της 46χρονης ιδιοκτήτριας από πελάτισσα, σύμφωνα με την οποία, σε χώρο εφαρμογής υπηρεσίας laser σε ευαίσθητες γυναικείες περιοχές κι ενώ οι γυναίκες βρίσκονταν καθ’ όλη τη διάρκεια χωρίς τον ρουχισμό τους, εντόπισε κάμερα που ήταν τοποθετημένη ψηλά σε τοίχο.

Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο, όπου και, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, διαπίστωσαν την ύπαρξη κάμερας στο συγκεκριμένο δωμάτιο – χώρο που συνδέεται με καταγραφικό και προχώρησαν στη σύλληψη της 46χρονης έπειτα από επικοινωνία με αρμόδιο Εισαγγελέα. Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

Δείτε επίσης: 33χρονη μητέρα έβαλε κρυφή κάμερα την ώρα που το μωράκι της κοιμόταν - Δε φαντάζεστε αυτό που έκανε μετά...(Video)

Πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο που βρισκόταν η βαριά άρρωστη κόρη του... Αυτό που κατέγραψε θα σας ανατριχιάσει!

Αυτός ο πατέρας κατέγραψε με κάμερα τις συγκινητικές στιγμές από το δωμάτιο που βρισκόταν η βαριά άρρωστη κόρη του, η οποία είχε πέσει σε κώμα. Το βίντεο στην συνέχεια ανατριχιάζει και συγκινεί παράλληλα!

Κάποιοι βάζουν κάμερες στην θερμοκοιτίδα του μωρού τους για να δουν πόσο καλά πάει η υγεία τους, ενώ άλλοι για να του τονώσουν την αυτοπεποίθηση και να συμπαρασταθούν με τις πράξεις τους. H Λίντσει Λουρένκο ήταν μαχήτρια και αυτά δεν είναι κούφια λόγια: η Λίντσει ήταν μόλις 18 χρονών και είχε ήδη περάσει τα 6 από αυτά πολεμώντας τον καρκίνο του αίματος. Κάθε φορά που ανάρρωνε από τις χημειοθεραπείες ήλπιζε πως αυτή τη φορά είχε νικήσει τον καρκίνο, αλλά η τραγική ασθένεια την χτυπούσε ξανά.

Η τελική κατάρρευση ήρθε πολύ χειρότερη από όλες τις άλλες φορές και τελικά έπεσε σε κώμα από το οποίο ποτέ δεν ξύπνησε. Εκείνη τη μέρα, η μητέρα της έκατσε δίπλα από το κρεβάτι της στο νοσοκομείο και τράβηξε αυτές τις συγκινητικές εικόνες αγάπης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share