Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ξαφνική εξέλιξη από την Χριστίνα Σούζη: «Προς το τέλος της εβδομάδας θα παρατηρήσουμε...»

Τι αναφέρει η μετεωρολόγος;

6 Δεκεμβρίου 2022 08:29
Ξαφνική εξέλιξη από την Χριστίνα Σούζη: «Προς το τέλος της εβδομάδας θα παρατηρήσουμε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για μια ξαφνική εξέλιξη του καιρού μας προειδοποιεί η Χριστίνα Σούζη, η οποία αναφέρει, ότι προς το τέλος της εβδομάδας θα παρατηρηθεί ένα συγκεκριμένο φαινόμενο, με τον Σάκη Αρναούτογλου να κάνει λόγο για ραγδαία επιδείνωση.

Όπως τονίζει η μετεωρολόγος, τόσο σήμερα (6/12) όσο και στις επόμενες μέρες θα υπάρξει συννεφιά παροδικά αυξημένη με βροχές κατά τόπους, με τη θερμοκρασία όμως να ανεβαίνει, σε μια θετική εξέλιξη για την τσέπη μας.

Η μέρα της κρίσης από τα Μερομήνια: «Τους πρώτους μήνες του 2023 έρχεται...»

Ιδιαίτερα βαρύς για τη χώρα θα είναι ο χειμώνας που έρχεται, όπως προβλέπουν τα Μερομήνια. Συγκεκριμένα, ο Θεοφάνης Χατζηγρίβας, ο οποίος και ασχολείται με την ανάλυση τους, «βλέπει» πολλές βροχές και χαμηλή θερμοκρασία.

Μάλιστα, κακοκαιρία θα δούμε έντονα ήδη από τον Σεπτέμβριο με πολλές βροχές και με τα φαινόμενα μάλιστα να είναι έντονα το τρίτο δεκαήμερο. Βροχερός θα είναι και ο Οκτώβριος, ειδικά από το δεύτερο μισό του και έπειτα ενώ θα υπάρχει σημαντική διαφορά στις θερμοκρασίες του Βορρά σε σχέση με τον Νότο. Τα σκαμπανεβάσματα θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Ιανουαρίου, με ψύχος να εμφανίζεται το τρίτο δεκαήμερο. Αίσθηση άνοιξης ενδέχεται να πάρουμε τον Φλεβάρη όπου και πάλι θα σημειώνονται πολλές βροχές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share