Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγωδία στις Σέρρες: Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του μαθητή στο σχολείο

Η κατάσταση της υγείας των άλλων δύο παιδιών που τραυματίστηκαν

5 Δεκεμβρίου 2022 18:21
Τραγωδία στις Σέρρες: Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του μαθητή στο σχολείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών για την τραγωδία στο 9ο δημοτικό σχολείο της περιοχής, όπου μετά από έκρηξη έχασε τη ζωή του ένα 11χρονο παιδί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μετά από έκρηξη που έγινε σε σχολείο της πόλης των Σερρών, προσεκομίσθησαν με το ΕΚΑΒ, στις 14:43 σήμερα, δύο ανήλικα αγόρια, ηλικίας 6 και 10 ετών, με ελαφρές κακώσεις το πρώτο και σε καλή γενική κατάσταση το δεύτερο.

Έγιναν άμεσα όλες οι απαραίτητες εξετάσεις (υπέρηχος, αξονική τομογραφία κλπ) και το δεκάχρονο αγόρι επιστρέφει στην οικία του ενώ το εξάχρονο, το οποίο φέρει εμπιεστικό κάταγμα βρεγματικού οστού (ΑΡ) και μικρό ρωγμώδες κάταγμα ρινικών οστών, θα διακομισθεί προληπτικά στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΓΝΘ Ιπποκράτειο για περαιτέρω παρακολούθηση.

Δυστυχώς, στις 15:37 προσεκομίσθη με το ΕΚΑΒ τρίτο παιδί (άρρεν 11 ετών), το οποίο έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μη συμβατές με τη ζωή.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού».

Σέρρες: Συντετριμμένος ο πατέρας του 12χρονου που σκοτώθηκε από την έκρηξη στο δημοτικό σχολείο

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας του 12χρονου μαθητή από τις Σέρρες που έχασε τη ζωή του έπειτα από έκρηξη στο λεβητοστάσιο του δημοτικού σχολείου στο οποίο πήγαινε.

Η εκπομπή Tlive επικοινώνησε με τον πατέρα του παιδιού ο οποίος συντετριμμένος επιβεβαίωσε στη δημοσιογράφο που τον κάλεσε την τραγική είδηση του θανάτου του 12χρονου γιου του.

Ο πατέρας του 12χρονου είναι καρδιολόγος στην περιοχή των Σερρών.

Σημειώνεται πως η έκρηξη στο 9ο δημοτικού σχολείου στις Σέρρες σημειώθηκε την ώρα του διαλείμματος, με την πόρτα του λεβητοστασίου να εκσφενδονίζεται σε απόσταση δεκάδων μέτρων τραυματίζοντας θανάσιμα το 12χρονο παιδί που εκείνη την ώρα ήταν στον προαύλιο χώρο του σχολείου και τραυματίζοντας ελαφρά ακόμα δυο παιδιά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share