Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη - Ιπποκράτειο Νοσοκομείο: Φασαρίες και επεισόδια μεταξύ Ρομά και ΜΑΤ για τον 16χρονο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο άτυχος

5 Δεκεμβρίου 2022 16:23
Θεσσαλονίκη - Ιπποκράτειο Νοσοκομείο: Φασαρίες και επεισόδια μεταξύ Ρομά και ΜΑΤ για τον 16χρονο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επεισόδια μεταξύ Ρομά και διμοιρίας των ΜΑΤ σημειώνονται αυτή την ώρα έξω από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, με αφρομή τον 16χρονο που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας δεχτεί αστυνομικά πυρά κατά την διάρκεια καταδίωξης.

Μάθετε επίσης για το σοκαριστικό δυστήχημα στην Θεσσαλονίκη


Νωρίτερα, η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για την καταδίωξη του 16χρονου Ρομά στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Δευτέρας στην οποία περιγράφει όσα συνέβησαν.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο νεαρός

«εφοδιάστηκε με πετρέλαιο δίχως να καταβάλει αντίτιμο και αποχώρησε από πρατήριο υγρών καυσίμων»

με τους Αστυνομικούς να τον ακολουθούν με χρήση φωτεινών και ηχητικών σημάτων, πραγματοποιώντας συνεχείς επικίνδυνους ελιγμούς για τους υπόλοιπους χρήστες του οδικού δικτύου.

Επίσης, η ανακοίνωση αναφέρει πως «Παραβιάζοντας αλλεπάλληλα φωτεινούς σηματοδότες και ενεργώντας συνεχώς επικίνδυνους ελιγμούς επιχείρησε να εμβολίσει μετωπικά το προπορευόμενο δίκυκλο της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή των αστυνομικών, αγνοώντας εκ νέου τις εντολές τους. Ενόψει του άμεσου κινδύνου, οι αστυνομικοί έκαναν χρήση όπλου (πραγματοποιώντας δύο βολές) επιχειρώντας να ακινητοποιήσουν το όχημα, με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο αυτού, να προσκρούσει σε τοιχίο».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share