Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε σε οίκο ανοχής όπου φέρεται να εξέδιδαν την ανήλικη

Τι ανακάλυψαν οι αρχές;

5 Δεκεμβρίου 2022 14:12
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε σε οίκο ανοχής όπου φέρεται να εξέδιδαν την ανήλικη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προχώρησε σε έφοδο οίκου ανοχής που είναι ύποπτος λόγω του ότι φέρεται να εξέδιδαν την 12χρονη από τον Κολωνό.

Μάθετε επίσης την καταγγελία της θείας της 12χρονης

Μέσα σε όλα σημειώνεται ότι η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε μετά από παραγγελία του ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, συνελήφθησαν την 1η Δεκεμβρίου στο πλαίσιο του αυτόφωρου τρεις αλλοδαπές γυναίκες (26, 38 και 63 ετών) και δύο ημεδαπές (19 και 65 ετών) για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων και παράβαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, το απόγευμα της 1ης Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας σε οίκημα που φέρεται να λειτουργούν οίκοι ανοχής στο κέντρο της Αθήνας. Εντός του υπό έρευνα οικήματος εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι πέντε γυναίκες για τα ανωτέρω αδικήματα.

Επιπλέον, συγκατηγορούμενοι τυγχάνουν και 53χρονη αλλοδαπή και 53χρονος αλλοδαπός άνδρας, ως μισθωτές του οικήματος στο οποίο δραστηριοποιούνταν οι συλληφθείσες.

Ο οίκος ανοχής που εκδιδόταν η 12χρονη

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Τα ψηφιακά ίχνη του Μίχου «καίνε τους παιδεραστές»

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η έρευνα των αρχών για τη δυσώδη και εξοργιστική υπόθεση των συστηματικών βιασμών και της μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια. Οι αστυνομικοί επιχειρούν να βρουν απαντήσεις σχετικά με τις επαφές που είχε ο Ηλίας Μίχος με παιδεραστές.

Οι αρχές ακολουθούν τα ψηφιακά ίχνη του Μίχου και αυτά είναι που μπορεί να «κάψουν» τους παιδοβιαστές.

Εξαιρετικά σημαντικά τα ευρήματα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Real News», τα νέα ευρήματα θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικά, καθώς αναμένεται να αποκαλύψουν τις επαφές του με άλλους παιδεραστές, ακόμα και εκτός Ελλάδας, αλλά και να ρίξουν «φως» σε ενδεχόμενη κακοποίηση άλλων παιδιών από τον 53χρονο.

Όπως σημειώνεται στο ίδιο ρεπορτάζ, από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε η φρικιαστική υπόθεση, οι ερευνητές της Ελληνικής Αστυνομίας επικεντρώθηκαν στα ηλεκτρονικά μέσα που χρησιμοποιούσε ο Ηλίας Μίχος.

Ο ίδιος ήταν συχνός επισκέπτης του διαβόητου dark web, όπου υπάρχουν διάφορα σάιτ που χρησιμοποιούνται για την ανάρτηση υλικού παιδικής πορνογραφίας, αλλά και για την επικοινωνία μεταξύ παιδεραστών.

Αυτό που διερευνάται είναι αν ο Μίχος πουλούσε βίντεο και φωτογραφίες του 12χρονου παιδιού σε άλλους παιδεραστές στον παγκόσμιο διαδικτυακό ιστό. Άλλωστε, ότι το έκανε στο «ανοιχτό διαδίκτυο», είναι κάτι που θεωρείται δεδομένο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share