Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σοκαριστική τραγωδία στην Λακωνία: Άνδρας καταπλακώθηκε από δέντρο και βρήκε ακαριαίο θάνατο

Τι συνέβη;

5 Δεκεμβρίου 2022 13:54
Σοκαριστική τραγωδία στην Λακωνία: Άνδρας καταπλακώθηκε από δέντρο και βρήκε ακαριαίο θάνατο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε τραγικό θάνατο οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας ένας άνδρας 68 ετών στο Γεωργίτσι Λακωνίας όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες καταπλακώθηκε από δέντρο.

Δείτε επίσης τον θρήνο της Εύβοιας για το χαμογελαστό παιδί

Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν προηγηθεί κάποιες εργασίες στο σημείο αλλά ακόμα δεν είναι γνωστή η αιτία και ο τρόπος. Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο χωριό με την πυροσβεστική να ενημερώνεται στις 10:40 το πρωί της Δευτέρας.

Η σορός του άνδρα παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Σοκαριστικός θάνατος στην Εύβοια: Άντρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε δεξαμένη

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία μετά από κλήση που έλαβε το πρωί της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου πως 60χρονος άνδρας βρέθηκε μέσα σε δεξαμενή νερού στο Μανδράκι Αχλαδερής στην Εύβοια.

Ενημερωθείτε μέσα σε όλα για το ναυάγειο μεταναστών στην Έυβοια

Σύμφωνα με το evima.gr ο άνδρας ηλικίας 60 ετών βρέθηκε νεκρός μέσα σε δεξαμενή στο χωριό Μανδράκι Αχλαδερής. Στο σημείο έφτασε άμεσα ο Αντιδήμαρχος Αυλώνος Γιώργος Κότσαρης.

Ο άνδρας ανασύρθηκε νεκρός πριν από λίγο μέσα από την δεξαμενή από τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τη σορό του ηλικιωμένου στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να φανούν από τη νεκροψία – νεκροτομή.

Θεσσαλονίκη: Βγήκε η νεκροψία για τον θάνατο της 6χρονης στο Ιπποκράτειο - Τι φανέρωσαν τα αποτελέσματα

Τι οδήγησε σε θάνατο το άτυχο κοριτσάκι;

Βγήκαν τα αποτελέσματα της νεκροψίας για την άτυχη εξάχρονη που έφυγε αιφνιδιαστικά από την ζωή το απόγευμα της Παρασκευής, στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Μάθετε επίσης περισσότερες πληροφορίες για τον Καμπουράκη που νοσηλεύεται εκτάκτως στον νοσοκομείο

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, από τα αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον καθηγητή εργαστηρίου Ιατροδικαστικής, Φώτιο Χατζηνικολάου, προέκυψαν στοιχεία λοίμωξης του αναπνευστικού, ενώ δεν ανιχνεύθηκαν κακώσεις στο σώμα του παιδιού.

Το επόμενο διάστημα αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων προκειμένου να δωθουν πιο ξεκάθαρες απαντήσεις σχετικά με τα αίτια που στέρησαν τη ζωή στο εξάχρονο παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι η ανήλικη, σύμφωνα με πληροφορίες, μετέβη αρχικά με τη μητέρα της στο κέντρο Υγείας Σοχού, καθώς είχε έντονη αδιαθεσία, και στη συνέχεια με παραπεμπτικό μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, που εφημέρευε.

Όταν το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ήταν καταπονημένο, μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του νοσοκομείου και, κατά τη διάρκεια της εξέτασης από τους γιατρούς, υπέστη ανακοπή καρδιάς. Άμεσα σήμανε συναγερμός, με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες επί μία ώρα, προκειμένου να επαναφέρουν στη ζωή την εξάχρονη -και, αρχικά, τα κατάφεραν.

Η χαρά όμως δεν κράτησε για πολύ, καθώς, κατά τη διαδικασία της διασωλήνωσης και της μεταφοράς στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου, το παιδί υπέστη για δεύτερη φορά ανακοπή και έσβησε από τη ζωή από παθολογικά αιτία.

Είχε περάσει κορωνοϊό - Πριν έναν χρόνο χάθηκε και ο πατέρας της

Όπως ανέφεραν στο protothema.gr κάτοικοι του χωριού Σοχού, όπου ζούσε η μικρή με τη μητέρα της, όλη η κοινωνία είναι συντετριμμένη και δεν μπορούν να πιστέψουν πώς το κοριτσάκι έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Όπως λένε, είναι το δεύτερο τραγικό γεγονός που βρίσκει την οικογένεια, αφού πριν από περίπου έναν χρόνο, ο πατέρας της εξάχρονης έφυγε από τη ζωή.

Σύμφωνα με τους κατοίκους, η εξάχρονη είχε περάσει κορωνοϊό λίγο πριν τελειώσει το καλοκαίρι, ωστόσο έγινε καλά στην υγεία της.

Δεν υπήρχε ασθενοφόρο

«Μόνο οι γιατροί μπορούν να βρούν αν έχει σχέση αυτό ή όχι, βέβαια. Μόλις το παιδί άρχισε να έχει πρόβλημα εχθές, το πήρε η μητέρα και πήγαν γρήγορα στο Κέντρο Υγείας Σοχού. Δεν κάλεσαν όμως ασθενοφόρο, διαθέτει μόνο ένα και πιθανότατα εξυπηρετούσε άλλο περιστατικό» καταγγέλλει κάτοικος, τονίζοντας ότι είναι μεγάλο πρόβλημα για την περιοχή, καθώς, αν υπάρχουν δύο περιστατικά ταυτόχρονα, τότε δεν υπάρχει ασθενοφόρο να μπορεί να εξυπηρετήσει.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share