Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Σε επιφυλακή αύριο (6/12) το κέντρο της Αθήνας - Ποιες είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστουν

Οδηγίες προς τους οδηγούς

5 Δεκεμβρίου 2022 13:39
Επέτειος Γρηγορόπουλου: Σε επιφυλακή αύριο (6/12) το κέντρο της Αθήνας - Ποιες είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οργανωένη η Τροχαία αύριο Τρίτη 6 Δεκεμβρίου με εφαρμογή έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα εφαρμοστούν στο κέντρο της Αθήνας, των συγκεντρώσεων-πορειών, που έχουν εξαγγελθεί για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Δείτε επίσης το περιστατικό μαθήτριας που προσπάθησε να μπει στην Βουλή με μαχαίρι

Την ίδια ώρα, από τη ΓΑΔΑ έχουν σχεδιαστεί μέτρα για το ενδεχόμενο επεισοδίων, τα οποία θα κινηθούν στο ίδιο πνεύμα με τα μέτρα για το Πολυτεχνείο, τα οποία χαρακτηρίζονται επιτυχημένα.

Λεπτομέρειες για τις συγκεντρώσεις

Υπενθυμίζεται ότι όπως κάθε χρόνο, οι εκδηλώσεις που έχουν εξαγγελθεί είναι οι συγκεντρώσεις στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, στις 12.00 το μεσημέρι των μαθητών και διαφόρων συλλογικοτήτων στις 18.00 το απόγευμα, ενώ θα ακολουθήσουν πορείες στη Βουλή.

Έτοιμη η αμυντικη ομάδα των ΟΠΚΕ

Όπως ανακοινώθηκε, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν προγραμματιστεί, θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Η εικόνα του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Από τη διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share