Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φωτιά και λάβρα η Εβελίνα Παπούλια: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρυβόταν πίσω από την κουίντα, κατέβασε το παντελόνι του και επιδείκνυε τα...»

«Σε άλλο περιστατικό που έγινε μέσα στο καμαρίνι του...»

5 Δεκεμβρίου 2022 13:09
Φωτιά και λάβρα η Εβελίνα Παπούλια: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρυβόταν πίσω από την κουίντα, κατέβασε το παντελόνι του και επιδείκνυε τα...»
Φωτογραφίες: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ&ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη είναι σε εξέλιξη και το πρωί της Δευτέρας (5/12), τα όσα κατέθεσε στο δικαστήριο η Εβελίνα Παπούλια, σοκάρουν.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Θάνος Βάγιος στο Πρωινό: «Για πρώτη φορά η Εβελίνα Παπούλια κατέθεσε κάτι που δεν είχε εξομολογηθεί σε κανέναν και δεν είχε ποτέ δηλώσει στις συνεντεύξεις της. Περίπου πριν από 25 χρόνια, όταν κλήθηκε να συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη, κατά τη διάρκεια των παραστάσεων ο Πέτρος Φιλιππίδης κρυβόταν πίσω από την κουίντα του θεάτρου και τουλάχιστον 2 φορές κατέβασε το παντελόνι του, το εσώρουχο του και της επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα.

Η ίδια τότε δεν αντέδρασε κάπως, παρά μόνο κατάλαβε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο, όπως είπε, τον οποίο χαρακτηρίζει η χυδαιότητα. Σε άλλο περιστατικό που έγινε μέσα στο καμαρίνι του, την φώναξε και προσπάθησε να την αρπάξει, να της επιτεθεί σεξουαλικά. Κατάλαβε όμως ότι τα όρια μου είναι συγκεκριμένα και δεν πρόκειται να ενδώσω σε κάτι τέτοιο».

Σοκάρει ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να πέσω από το μπαλκόνι!»

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται στις 5 Δεκεμβρίου. Ο συνήγορος υπεράσπισής της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό» και μίλησε για όλα όσα έγιναν στην τελευταία δικάσιμο με τις καταθέσεις της Κάτιας Δανδουλάκη και της Λένας Δροσάκη.

Πέτρος Φιλιππίδης: «Το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να πέσω από το μπαλκόνι!»

«Οι καταθέσεις των κυριών δεν συνεισέφεραν σε τίποτα στις κατηγορίες εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη. (…) Το δικαστήριο δε ψάχνει το προφίλ ή τον χαρακτήρα του. (…) Η κα Δανδουλάκη είπε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έδειχνε ενδιαφέρον στην κα Δροσάκη. Η κα Δροσάκη ζήτησε από την κα Δανδουλάκη να διώξει τον Πέτρο Φιλιππίδη από το θέατρο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Δημητρακόπουλος και προχώρησε σε μία αποκάλυψη αναφορικά με τον πελάτη του:

«Στη διακοπή της δίκης, όταν μείναμε στην αίθουσα εγώ και οι υπόλοιποι δικηγόροι, ο Πέτρος Φιλιππίδης κατέρρευσε. Πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες ποινικής διαδικασίας, δε μπορούσε να αναπνεύσει, είχε ταχυπαλμία και πρώτη φορά ακούσαμε –το λέω και συγκλονίζομαι- ότι “αισθάνομαι ότι το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να πάω σπίτι μου και να σκοντάψω και να πέσω από το μπαλκόνι. Δεν με θέλουν ούτε ζωντανό”.

Προσπαθήσαμε όλοι να τον συνεφέρουμε! Ευτυχώς, είναι μία στιγμή αυτό που δεν είδε ούτε το παιδί, ούτε η γυναίκα του. Τέτοια απογοήτευση, τέτοια συντριβή δεν είχε συμβεί τόσους μήνες».

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος, δεν το πιστεύει απλά» πρόσθεσε λίγο αργότερα ο κ. Δημητρακόπουλος στον ΑΝΤ1.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share