Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συγκλονιστικό ατύχημα στη Δράμα: Τρένο παρέσυρε μετανάστη - Κρίσιμες οι επόμενες ώρες στο Νοσοκομείο

Δύσκολες ώρες!

5 Δεκεμβρίου 2022 11:37
Συγκλονιστικό ατύχημα στη Δράμα: Τρένο παρέσυρε μετανάστη - Κρίσιμες οι επόμενες ώρες στο Νοσοκομείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγλονιστικό συμβάν έγινε τα ξημερώματα στην Δράμα, όταν τρένο παρέσυρε μετανάστη και τον τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι.

Δείτε επίσης το τρένο που εκτροχιάστηκε στο Λιανοκλάδι

Η συγκεκριμένη αμαξοστοιχία εκτελούσε το δρομολόγιο Δράμα-Θεσσαλονίκη πριν παρασύρει τον άτυχο μετανάστη.

Το περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, λίγο μετά τις 6 το πρωί έξω από την πόλη της Δράμας.

Το τρένο που εκτελεί δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Δράμα

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Δράμας. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται «κρίσιμη» και θα διακομισθεί για να χειρουργηθεί σε τριτοβάθμιο Νοσοκομείο.

Θανάσης Βέγγος: Το σοβαρό τροχαίο με τρένο που τον στιγμάτισε και η σύλληψη

Ήταν το 2000 όταν ο Θανάσης Βέγγος μαζί με τη σύζυγό του είχαν ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Λίγο έξω από τους Αγίους Θεοδώρους το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με διερχόμενη αμαξοστοιχία. Ο ηθοποιός δεν υπολόγισε σωστά και θεώρησε ότι προλάβαινε να περάσει τις γραμμές του τρένου τη στιγμή που κατέβαιναν οι μπάρες. Μάλιστα ο Βέγγος παραδέχτηκε το λάθος του και ανέλαβε την ευθύνη δηλώνοντας «Εγώ φταίω».

Θανάσης Βέγγος- Ατύχημα σε τρένο

Ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων Θανάσης Βέγγος γλίτωσε από του χάρου τα δόντια, μετά από τροχαίο που είχε σε διάβαση τρένου, στην πραγματική ζωή. Λίγους μήνες αργότερα για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και να καταλάβουν όλοι ότι ένα μικρό λάθος στην οδήγηση μπορεί να αποβεί μοιραίο, πήρε μέρος σε ένα διαφημιστικό σποτ-κοινωνικό μήνυμα σε συνεργασία με το υπουργείο Μεταφορών και τον ΟΣΕ και σε σκηνοθεσία Ντίνου Κατσουρίδη. Παράλληλα, δείτε πώς είναι σήμερα ο γιος του, Βασίλης.

Η σύλληψη

Όσοι κι αν ακούγεται απίστευτο στους περισσότερους, τον Ιούλιο του 1982 ο Θανάσης Βέγγος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία για «διαφήμιση μέσω παρανόμου ραδιοσταθμού», σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Απογευματινή». Μάλιστα η δίκη του αναβλήθηκε δυο φορές, ενώ ο κόσμος στάθηκε στο πλευρό του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share