Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό τροχαίο στην Θεσσαλονίκη: Υπέστη ανακοπή καρδιάς με τα χέρια στο τιμόνι πέφτοντας πάνω σε άλλα αμάξια

Τρόμος και θλίψη!

5 Δεκεμβρίου 2022 10:51
Σοκαριστικό τροχαίο στην Θεσσαλονίκη: Υπέστη ανακοπή καρδιάς με τα χέρια στο τιμόνι πέφτοντας πάνω σε άλλα αμάξια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στη λεωφόρο Γ. Παπανικολάου, όταν οδηγός υπέστη ανακοπή καρδιάς πάνω στο τιμόνι.

Δείτε επιπλέον τον συναγερμό για πτώμα στην Θεσσαλονίκη

Το τραγικό περιστατικό έγινε στις 19:30 στο ύψος της αερογέφυρας της Νεάπολης. Ο 61χρονος οδηγός ενός ΙΧ «έσβησε» τη στιγμή που οδηγούσε και προκλήθηκε τροχαίο ατύχημα με δύο άλλα οχήματα, στα οποία προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 6χρονη μετά από αδιαθεσία – Υπέστη δύο ανακοπές καρδιάς

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, με ένα κοριτσάκι ηλικίας 6 ετών να φεύγει από τη ζωή στο Ιπποκράτειο, μετά από δύο ανακοπές καρδιάς.

Σύμφωνα με το thestival.gr το 6χρονο κοριτσάκι – μετά από αδιαθεσία που ένιωσε – μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο Κέντρο Υγείας Σοχού. Το παιδάκι υπεβλήθη σε εξετάσεις και οι ιατροί έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο, το οποίο και εφημέρευε.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως το παιδί μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου όπου κατά τη διάρκεια εξέτασής του υπέστη ανακοπή καρδιάς. Αμέσως ιατροί και νοσηλευτές κινητοποιήθηκαν προκειμένου να το επαναφέρουν στη ζωή, κάτι που επιτεύχθηκε.

Το προσωπικό του νοσοκομείο ξεκίνησε τη διαδικασία διασωλήνωσης του παιδιού στη ΜΕΘ, όταν και πάλι υπέστη για δεύτερη φορά ανακοπή. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών, η μικρούλα δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας σε θλίψη την οικογένειά της.

Εικόνες από εντατική

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share