Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τζόκερ: Το «χρυσό» 5αρι έπεσε στην Πάτρα – Υπερτυχερός με μόλις 3,50 ευρώ!

Μεγάλα κέρδη για ακόμη μία φορά από τον ΟΠΑΠ

5 Δεκεμβρίου 2022 10:23
Τζόκερ: Το «χρυσό» 5αρι έπεσε στην Πάτρα – Υπερτυχερός με μόλις 3,50 ευρώ!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Πάτρα στρέφονται τα βλέμματα μετά την κλήρωση του τζόκερ, που έφερε ακόμα ένα τζακ ποτ στην πρώτη κατηγορία. Στα 6,8 εκατομμύρια ευρώ το ποσό που πέφτει στο τραπέζι για τους νικητές της πρώτης κατηγορίας, στην επόμενη κλήρωση…

Νέο τζακ ποτ στην πρώτη κατηγορία του τζόκερ, στην κλήρωση της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου. Ένα και μοναδικό δελτίο, πήρε όλα τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί στην δεύτερη (5άρια). Αυτό όπως βλέπουμε στη διαλογή, κατατάθηκε σε πρακτορείο που βρίσκεται στην Πάτρα. Επρόκειτο για ένα πλήρες σύστημα, οι αριθμοί του οποίου δεν συμπληρώθηκαν τυχαία. Ο τυχερός ή η τυχερή μπήκε στο πρακτορείο και έριξε ένα δελτίο που κόστιζε μόλις 3,50 ευρώ. Χρήματα που όπως αποδείχθηκε ήταν αρκετά για να πάρει βαθιά οικονομική ανάσα.

Μπορεί να μην πήγε στα εκατομμύρια της πρώτης κατηγορίας του τζόκερ, όμως έστω και έτσι, θα δει σύντομα να μπαίνουν σε τραπεζικό λογαριασμό, 136.586,93 μείον τους φόρους. Το δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο του Αναστάσιου Καμηλάρη, που βρίσκεται στην Ελλήνος Στρατιώτου 93, στην Πάτρα. Από νωρίς το πρωί, η είδηση έχει γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στην περιοχή, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν.

Μετά το νέο τζακ ποτ στο τζόκερ, τα χρήματα που πέφτουν στο τραπέζι για την επόμενη κλήρωση της Τρίτης 6 Δεεκεμβρίου 2022, ανεβαίνουν στα 6.800.000 ευρώ τουλάχιστον. Η συμμετοχή αναμένεται να κυμανθεί σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα, με όλους να ονειρεύονται και να ευελπιστούν ότι η τύχη θα τους χαμογελάσει. Στην χθεσινή κλήρωση (αριθμός 2527) βρέθηκαν και 45 επιτυχίες στην τρίτη κατηγορία, που κερδίζουν από 2.500 ευρώ.

Στο τυχερό δελτίο από την Πάτρα, είχαν συμπληρωθεί σωστά οι 5 πρώτοι αριθμοί αλλά υπήρξε αστοχία στον μαγικό του τζόκερ, που ήταν ο αριθμός 6. Αν και αυτός υπήρχε στο επίμαχο δελτίο, η Πάτρα θα είχε ένα νέο εκατομμυριούχο, που θα είχε τινάξει τη μπάνκα στον αέρα, κόντρα στο νόμο των πιθανοτήτων.

Για την ιστορία, στην κλήρωση τζόκερ χθες Κυριακή 04/12/2022 οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 1, 5, 15, 29, 43 και τζόκερ ο αριθμός 6.

Τζόκερ: Το «χρυσό» 5αρι έπεσε στην Πάτρα – Υπερτυχερός με μόλις 3,50 ευρώ!

Τζόκερ: Το «χρυσό» 5αρι έπεσε στην Πάτρα – Υπερτυχερός με μόλις 3,50 ευρώ!

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές.

Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share