Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πάτρα: Πέθανε στον ύπνο του

Ο άνδρας εντοπίστηκε τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι του από οικείους του και κλήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία

5 Δεκεμβρίου 2022 10:02
Πάτρα: Πέθανε στον ύπνο του
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον ύπνο του «έφυγε» από τη ζωή άνδρας στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε από τους οικείους του σήμερα τα ξημερώματα Δευτέρας 5/12/2022, ένας ηλικιωμένος άνδρας μέσα στο σπίτι του, στον Προφήτη Ηλία, στην Οβρυά.

Δείτε επίσης: Νεκρά παιδιά στη Πάτρα: Νέα προθεσμία έλαβε η Ρούλα Πισπιρίγκου για να απολογηθεί για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας - Τι ζήτησε ο Αλέξης Κούγιας

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου οι διασώστες διαπίστωσαν πως ο υπερήλικας είχε καταλήξει.

Πάτρα: Πέθανε στον ύπνο του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για 88χρονο και εκτιμάται πως ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Πάτρα: Συναγερμός στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο – Έφυγε 15χρονη, την αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Έφυγε από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα, το απόγευμα του Σαββάτου (19/11), μια 15χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας tempo24, η 15χρονη δεν νοσηλευόταν, αλλά φιλοξενήθηκε στο νοσηλευτικό ίδρυμα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής ελλείψει δομών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 15χρονη ξέφυγε από την επίβλεψη της αποκλειστικής και έφυγε από το νοσοκομείο.

Την αναζητά η Αστυνομία.

Πάτρα: Συναγερμός στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο – Έφυγε 15χρονη, την αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Με ποιο τρόπο διορίστηκαν Καρακούκης και Καλογρηάς στην υπόθεση - Αποκαλύψεις Πέτρου Κουσουλού (Video)

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Απολύτως νόμιμη είναι η διαδικασία με την οποία έκαναν τη νέα ιατροδικαστική έκθεση οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλογρηάς» τόνισε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός.

Παράλληλα, νέα προθεσμία ζήτησε και έλαβε για τις 25 Νοεμβρίου η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η 33χρονη πέρασε νωρίς το πρωί την πόρτα της 35ης τακτικής ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή για τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

«Η διαδικασία αυτή είναι πλήρως ελεγχόμενη από την Εισαγγελική αρχή» επισήμανε ο εκδότης της εφημερίδας «Μπαμ στο ρεπορτάζ». Στις 12 Απριλίου 2022 το Ανθρωποκτονιών, που τελούσε υπό τις εντολές των εισαγγελέων κ.κ. Ελευθεριάνου και Ανδρέου, έστειλε έγγραφο στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών με το οποίο ζητούσε να οριστούν δύο ιατροδικαστές ως πραγματογνώμονες για τις δολοφονίες/θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Οι ιατροδικαστές Χριστίνα Τσάκωνα και Σωτήρης Μπουζιάνης δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη διαδικασία γιατί είχαν ήδη ασχοληθεί με τις υποθέσεις της Τζωρτζίνας (Μπουζιάνης) και της Μαλένας (Τσάκωνα).

Ως εκ τούτου απέμειναν τέσσερις ιατροδικαστές: Ο κ. Ντιλέρνια, η κ. Μαριανού,ο Νίκος Καρακούκης και ο Νίκος Καλογρηάς. Οι τρεις τελευταίοι από αυτούς ήταν πρώτου βαθμού.

Όπως είναι γνωστό ανέλαβαν οι δύο αρχαιότεροι και πιο έμπειροι ιατροδικαστές. «Είναι αναφαίρετο δικαίωμά του προϊσταμένου της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών να βάλει τον εαυτό του και για όνομα του Θεού και της Παναγίας αν υπάρχει άνθρωπος σε αυτή τη χώρα ο όποιος γνωρίζει το ποιόν και το έργο και τη διαχρονικότητά του κύριε Καρακούκη, ο οποίος να αμφιβάλλει για τις ικανότητές του» ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share