Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τα μάτια της Έμμας βρήκαν παραλήπτη: Σήμερα 5/12 η μεταμόσχευση των κερατοειδών της

Η 21χρονη συνεχίζει να δίνει ζωή μετά τον θάνατό της

5 Δεκεμβρίου 2022 08:48
Τα μάτια της Έμμας βρήκαν παραλήπτη: Σήμερα 5/12 η μεταμόσχευση των κερατοειδών της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έμμα, η 21χρονη φοιτήτρια που βρήκε τραγικό θάνατο στη Θεσσαλονίκη, όταν χτυπήθηκε δύο φορές από αυτοκίνητο και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη στον δρόμο, συνεχίζει να δίνει ζωή με τον θάνατό της.

Όπως μετέδωσε το Mega σήμερα (5/12) έχει προγραμματιστεί η μεταμόσχευση των κερατοειδών της Έμμας στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» και η επέμβαση αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 12 το μεσημέρι.

Πλέον η καρδιά της χτυπά σε 40χρονη γυναίκα, μητέρα ενός κοριτσιού, που ήταν στο τελικό στάδιο της καρδιακής ανεπάρκειας, το ήπαρ δόθηκε σε έναν 62χρονο καρκινοπαθή, ενώ ο ένας νεφρός της σε 55χρονη γυναίκα.

Οι γονείς της φοιτήτριας αποφάσισαν να στείλουν επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με ερωτήματα που τους βασανίζουν μετά την απώλεια του παιδιού τους. Στην επιστολή, μεταξύ άλλων, ρωτούν: «Γιατί αυτός ενώ ήταν σεσημασμένος αλλοδαπός χωρίς άδεια παραμονής κυκλοφορούσε σε αυτή τη χώρα ελεύθερος; Γιατί ενώ είχε συλληφθεί είχε αφεθεί να συνεχίζει τη δράση του και δεν είχε απελαθεί; Γιατί ενώ το μάξιμουμ της ποινής που προβλέπει ο νόμος είναι περί τα 15 χρόνια θα εκτίσει μόνο το 1/3».

«Οι νόμοι δεν είναι σωστοί. Δεν προστατεύονται οι πολίτες αυτής της χώρας. Κινδυνεύουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή να χάσουμε τα παιδιά μας. Έχω και άλλο ένα παιδί που αυτή τη στιγμή τα φτερά του κοπήκανε. Αλλά αυτό το παιδί θέλω να ζήσει με ασφάλεια σ’ αυτή τη χώρα» είπε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας.

Κρυφή κάμερα κατέγραψε τον δράστη που την λήστεψε την 21χρονη Έμμα ενώ ψυχορραγούσε!

Αποτροπιασμό προκαλεί το γεγονός ότι ενώ ένα 21χρονο κορίτσι είχε χτυπηθεί από αυτοκίνητο και ψυχορραγούσε μετά από το τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε κάποιος να τη ληστέψει.

Η Έμμα χαροπάλευε στην άσφαλτο στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε στη Θεσσαλονίκη και ζούσε όταν έγινε η ληστεία, κάτι το οποίο έχει καταγραφεί και από τις κάμερες. «Ερχόμενη από τα Χανιά στη Θεσσαλονίκη είχε μαζί της και ένα τσαντάκι. Ενώ τα υπόλοιπα πράγματα της βρέθηκαν, απουσίαζε το τσαντάκι, ροζ χρώματος, με 1.500 ευρώ. Τα είχε αυτά τα λεφτά μαζί της επειδή τα χρειαζόταν για τη νοσηλεία του αγαπημένου σκυλιού της 21χρονης το οποίο αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας», είπε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Ρουσσόπουλος.

Ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα βρεθεί ο δράστης, ενώ σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια της κλοπής, η κοπέλα ζούσε, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Την στιγμή εκείνη η αίμα ζούσε. Χθες διαβιβάστηκε η δικογραφία στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος θα διενεργήσει την προανάκριση στις ανακριτικές πράξεις. Στις προκαταρκτικές και ανακριτικές πράξεις σίγουρα θα αναζητηθούν μάρτυρες και σίγουρα θα αναζητηθεί υλικό από τις κάμερες, γιατί ευτυχώς στο σημείο υπήρχαν κάμερες.

Να είναι τουλάχιστον τυχερή η οικογένεια, ώστε να μπορέσει να δει ακριβώς το υλικό από τις κάμερες αν όντως ”έπιασε” τη συγκεκριμένη στιγμή. Αυτό που βοηθάει βέβαια είναι μιλάμε για ένα ροζ τσαντάκι, ένα ”χτυπητό” χρώμα, οπότε και κάποιος από τους αυτόπτες μάρτυρες μπορεί να το έχει δει». Πρόσθεσε δε με νόημα, ότι «αυτά που λέει ο δράστης είναι στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share