Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κινηματογραφικό θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Δεν πλήρωσε στο βενζινάδικο και προσπάθησε να εμβολίσει το περιπολικό - Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός του ΙΧ

Συναγερμός στην περιοχή

5 Δεκεμβρίου 2022 07:38
Κινηματογραφικό θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Δεν πλήρωσε στο βενζινάδικο και προσπάθησε να εμβολίσει το περιπολικό - Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός του ΙΧ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα... κινηματογραφικό θρίλερ έλαβε τόπο στη Θεσσαλονίκη με μια καταδίωξη, που έχει καταλήξει στο σοβαρό τραυματισμό ενός άνδρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το OPEN, ένας οδηγός άγνωστης ηλικίας για την ώρα, πήγε σε πρατήριο καυσίμων στην οδό Μοναστηρίου και δεν πλήρωσε τη βενζίνη που έβαλε και τράπηκε σε φυγή, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου να καλέσει την Αστυνομία, με την πόλη επίσης να ζει μια φρίκη τις τελευταίες μέρες.

Έτσι κινητοποιήθηκε άμεσα περιπολικό της Άμεσης Δράσης προκειμένου να τον εντοπίσει και οι αστυνομικοί να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.

Άμεσα ξεκίνησε καταδίωξη του οχήματος, ωστόσο ο οδηγός δεν υπάκουσε στα σήματα των αστυνομικών και προσπάθησε να ξεφύγει από τα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η κατάσταση του οδηγού του αυτοκινήτου

Καθώς ανέπτυξε ταχύτητα έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες σε τοίχο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να διακομιστεί στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΕΡΤ, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο οδηγός ο οποίος είναι νεαρός, απάντησε στα αμυντικά πυρά των αστυνομικών. Η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα σοβαρή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share