Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κιβωτός του Κόσμου: «Ευχή και κατάρα δίνω η ζωή σας να είναι τόσο σ… ώστε να...» - Το απειλητικό μήνυμα που δέχτηκαν όσα παιδιά προχώρησαν σε καταγγελία (Video)

«Το χέρι που ευεργετεί δεν το δαγκώνεις»

4 Δεκεμβρίου 2022 13:09
Κιβωτός του Κόσμου: «Ευχή και κατάρα δίνω η ζωή σας να είναι τόσο σ… ώστε να...» - Το απειλητικό μήνυμα που δέχτηκαν όσα παιδιά προχώρησαν σε καταγγελία (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απειλητικά μηνύματα φέρεται ότι δέχτηκαν τα παιδιά που έκαναν τις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές εις βάρος της Κιβωτού του Κόσμου και του Πατέρα Αντώνιου, όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Real News.

Την ίδια ώρα νέα κατοικία αναζήτησαν και βρήκαν ο πατήρ Ατώνιος και η σύζυγός του. Το νέο ΔΣ της ΜΚΟ, «Κιβωτός του Κόσμου» απομάκρυνε το ζευγάρι από το κτίριο όσο είνανι σε εξέλιξη η έρευνα των Αρχών ύστερα από καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών αλλά και ύποπτες οικονομικές κινήσεις.

«Ευχή και κατάρα δίνω η ζωή σας να είναι τόσο σ… ώστε να...» - Το απειλητικό μήνυμα που δέχτηκαν όσα παιδιά προχώρησαν σε καταγγελία

«Κοιτάξτε λίγο τον ουρανό. Θα του κάνετε παρέα σε λίγο εσείς οι ψευδομάρτυρες. Και αυτή τη φορά δεν θα είναι κανένας να σας σώσει, γιατί το χέρι που ευεργετεί δεν το δαγκώνεις.

Τουλάχιστον νιώσατε και κάπως σημαντικοί, βγαίνοντας στα κανάλια. Πήρατε αρκετή σημασία νομίζω. Ευχή και κατάρα δίνω η ζωή σας να είναι τόσο σ… ώστε να θέλετε μόνοι σας να πατήσετε τη σκανδάλη. Και μη μπερδεύεστε, η Κιβωτός είναι η οικογένεια μου και όχι απλά ένα κτίριο» αναφέρει χαρακτηριστικά το απειλητικό μήνυμα.

Κιβωτός του Κόσμου: Λάβρος ο δικηγόρος του πατρός Αντωνίου - «Το αβυσσαλέο μίσος της εκκλησίας κούμπωσε με τα εκλογικά θέλω της κυβέρνησης» (Video)

Μετά τις καταγγελίες για ασέλγεια και κακοποιητικές συμπεριφορές στην Κιβωτό του Κόσμου, ο δικηγόρος του Πατέρα Αντώνιου Θρασύβουλος Κονταξής μίλησε για πρώτη φορά στις τηλεοπτικές κάμερες. Παράλληλα, πρώην φιλοξενούμενος και νυν εργαζόμενος της «Κιβωτού του Κόσμου» μιλά αποκλειστικά στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για το πώς εκτιμά ο ίδιος τις καταγγελίες ενάντια στην οργάνωση και τον πατέρα Αντώνιο.

Ο δικηγόρος θεώρησε παράνομο τον «εξοστρακισμό» του Πατέρα Αντώνιου, ο οποίος με εισαγγελική εντολή απαγορεύεται από χθες να πλησιάσει τις δομές της Κιβωτού του Κόσμου.

«Δεν υπάρχει καμία κατηγορία ούτε έχει κληθεί κανείς εκ των αναφερομένων στα δημοσιεύματα να απολογηθεί. Αυτό που έχω να δηλώσω σήμερα και δεν αφορά την υπερασπιστική γραμμή της οικογένειας του πατρός Αντωνίου είναι ότι το αβυσσαλέο μίσος της επίσημης ελληνικής εκκλησίας για το έργο της Κιβωτού συνάντησε την εκλογική αγωνία της Κυβέρνησης, η οποία με ένα εγκάθετο ΔΣ χωρίς καμία προειδοποίηση και παράνομα και αυθαίρετα κλείδωσαν και πέταξαν κυριολεκτικά στον δρόμο την οικογένεια του Πατρός Αντωνίου. Δεν μπόρεσε καν να μπει στο σπίτι.

Δεν έχει κατοικίες όπως συχνά γράφεται. Αυτή τη στιγμή είναι ανέστιος… Απαιτούμε την άμεση επέμβαση των εισαγγελικών αρχών» είπε ο δικηγόρος του, μιλώντας στους δημοσιογράφους, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σχολιάζοντας την απομάκρυνση του πατρός Αντωνίου από όλες τις δομές της Κιβωτού, ο Θρασύβουλος Κονταξής, συμπλήρωσε: «Ελπίζω ο κύριος Ιερώνυμος, η κυρία Μαρτίνου και η κυρία Μιχαηλίδου να κοιμήθηκαν καλά στα πολυτελή διαμερίσματά τους», τονίζοντας ότι ο πατήρ Αντώνιος που έμενε στην Κιβωτό του κόσμου, δεν έχει πού αλλού να μείνει με την οικογένειά του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share