Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023

"Επισφαλής" ο Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατο το επόμενο 24ωρο - Που θα ενταθούν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες

Η αναλυτική πρόγνωση του μετεωρολόγου

4 Δεκεμβρίου 2022 11:52
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με άστατο καιρό θα κυλήσει το 24ωρο που ανοίγεται μπροστά μας σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη. Με την ευκαιρία, δείτε το αναλυτικό δελτίο καιρού για σήμερα (4/12).

Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε για την εμφάνιση βροχοπτώσεων σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ έκρουσε το καμπανάκι για τον νοτιά στο Ιόνιο εφιστώντας την προσοχή στους κατοίκους.

Μερομήνια βγαλμένα από εφιάλτη - Θα «πνιγούμε» στο χιόνι μέσα στον Δεκέμβριο!

Τσουχτερό κρύο και χιόνια έρχονται μέσα στο Δεκέμβριο σύμφωνα με τα Μερομήνια!

Για άλλη μια φορά λοιπόν μας προειδοποιούν για αυτό που θα αντιμετωπίσουμε τον χειμώνα, μιλώντας για κρύο και χιόνι, με κίνδυνο ακόμη και στα πεδινά της Αττικής.

Οι εκτιμήσεις προκαλούν προβληματισμό και ανησυχία στα νοικοκυριά, μιας και ο δύσκολος χειμώνας προβλέπει αυξημένο κόστος θέρμανσης, την ώρα που τα καύσιμα είναι στα…. ύψη. Ο Θεοφάνης Χατζηγρίβας, ο οποίος αναλύει τα Μερομήνια, υποστηρίζει πως ο Νοέμβριος από πλευράς θερμοκρασιών θα είναι ήπιος, κάτι που προς το τέλος του μήνα θα αλλάξει.

Μπαίνοντας στον Δεκέμβριο θα αρχίσουν οι δυσκολίες, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Μάλιστα, υπάρχει αναφορά για πολικό ψύχος και αρκετά πυκνές χιονοπτώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και την Αττική ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα. Η αστάθεια του καιρού θα συνεχιστεί και τον Ιανουάριο ενώ από τα μέσα Φεβρουαρίου αναμένεται να υπάρξει βελτίωση και θα αρχίσει να… αχνοφαίνεται η άνοιξη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share