Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Συγκίνησε η Κατερίνα Μητσοτάκη για τη μάχη με τον καρκίνο: «Καλύτερα να ταλαιπωρηθείς, παρά να πεθάνεις»

Τα λόγια της αδερφής του πρωθυπουργού για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της

3 Δεκεμβρίου 2022 20:28
Συγκίνησε η Κατερίνα Μητσοτάκη για τη μάχη με τον καρκίνο: «Καλύτερα να ταλαιπωρηθείς, παρά να πεθάνεις»
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ηχηρό μήνυμα υπέρ της πρόληψης έστειλε η αδερφή του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κατερίνα, μιλώντας πρώτη φορά για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο του μαστού και την οποία αποκάλυψε ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

«Καλύτερα να ταλαιπωρηθείς παρά να πεθάνεις» τόνισε μιλώντας στην εφημερίδα Παραπολιτικά, σημειώνοντας πως «όσο πιο γρήγορα το μάθεις, τόσο πιο εύκολα θα το αντιμετωπίσεις».

Η Κατερίνα Μητσοτάκη διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, όπως και η μητέρα της. «Όταν πήρα στα χέρια μου το report της Μαρίκας, λίγο πριν κάνει το χειρουργείο, δεν πίστευα στα μάτια μου» περιέγραψε και συμπλήρωσε πως «Η μητέρα μου το έπαθε στα 64 και εγώ στα 63».

Η κα Μητσοτάκη υποβάλλεται συχνά σε εξετάσεις, αλλά στην περσινή δεν είχε εντοπιστεί κάτι ύποπτο. Πριν από λίγες εβδομάδες συνόδευσε στον γιατρό τον σύζυγό της, Απόστολο Μαυραγάνη, ο οποίος είχε, επίσης, διαγνωστεί με καρκίνο πριν από χρόνια.

Σε αυτή την επίσκεψη η Κατερίνα Μητσοτάκη ζήτησε από τον γιατρό να «κοιτάξει» τις εξετάσεις της, καθώς είχε αναβληθεί το ραντεβού με τον γυναικολόγο της. Ο έμπειρος γιατρός αμέσως της είπε ότι θα πρέπει να κάνει βιοψία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι ο όγκος είναι κακοήθης, ενώ στη λεπτομερέστερη εξέταση που της έκανε, την ενημέρωσε πως ο καρκίνος είναι επιθετικός.

«Όταν γεννήθηκε o Κυριάκος...»: Επιτέλους αποκάλυψε όλη την αλήθεια η Ντόρα Μπακογιάννη για τον Μητσοτάκη

Στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας, το τραύμα από την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, τον πατέρα της Κωνσταντίνο Μητσοτάκη αλλά και μία αποκάλυψη για τον Κυριάκο έκανε μέσα σε άλλα η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη στο Marie Claire:

Εσείς πώς ήσασταν με τον δικό σας αδελφό;

«Όταν γεννήθηκε, τον ζήλεψα φριχτά, γιατί επικρατούσε τότε η λογική «άχου, ο καημένος ο Κώστας απέκτησε επιτέλους ένα παιδί!». Αυτό βέβαια μέχρι που έγινε 8 μηνών και μου σήκωσε τα χεράκια. Αυτό ήταν! Από τότε σταμάτησα να τον ζηλεύω! Ήταν το μωρό μας. Όλων. Είχε δε μια πολύ στενή σχέση με τον Παύλο, ήταν, κατά κάποιον τρόπο, το πρώτο του παιδί. Του Παύλου τού άρεσε πάρα πολύ το μυαλό του Κυριάκου».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share