Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023

Ξέσπασε ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά: «Στην κηδεία της η Κιβωτός του Κόσμου μάζεψε...»

Τι αποκάλυψε;

2 Δεκεμβρίου 2022 18:02
Ξέσπασε ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά: «Στην κηδεία της η Κιβωτός του Κόσμου μάζεψε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για το ποσό που συγκεντρώθηκε από την Κιβωτό του Κόσμου στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά μίλησε ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης. Με την ευκαιρία, δείτε το ξέσπασμα της πρεσβυτέρας μπροστά στις κάμερες.

«Εμείς είπαμε στον κόσμο όποιος ήθελε να καταθέσει αντί στεφάνων υπέρ της Κιβωτού του Κόσμου, ας το κάνει. Δεν δώσαμε εμείς λεφτά. Δεν μαζέψαμε εμείς λεφτά. Και από εκεί και πέρα μας ενημέρωσαν ότι μαζεύτηκε το συγκεκριμένο ποσό. Δεν είχαμε και κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε το πόσο ή τη διαδικασία», είπε αρχικά ο κ. Τσούνης μιλώντας στον Alpha.

«Μας είπαν ότι στη μνήμη της Φώφης μαζεύτηκαν 31.000 ευρώ. Εμείς δεν ξέραμε το ακριβές ποσό που μπήκε στου κουτί που είχαν στήσει στην κηδεία. Δεν είχαμε και κάποιο λόγο να το παρακολουθήσουμε. Οι ίδιοι μας είπαν ότι μπήκε αυτό το ποσό. Τώρα αν είχε συγκεντρωθεί το διπλάσιο ποσό εμείς δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Γιατί οι λογαριασμοί ήταν αυτοί και όποιος ήθελε έβαζε και δεν είχαμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε οτιδήποτε», κατέληξε ο σύζυγος της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά.

«Βόμβα» από Νίκο Χατζηνικολάου για τις τελευταίες στιγμές της Φώφης Γεννηματά: «Πίστευε ότι...»

Ένας χρόνος έχει περάσει από την απώλεια της Φώφης Γεννηματά που «βύθισε» σε πένθος τον πολιτικό και όχι μόνο χώρο. Αναφερόμενος τότε στον ξαφνικό χαμό της, ο Νίκος Χατζηνικολάου μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, πως είχε συνομιλήσει με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ και η ίδια πίστευε πως μέσα στην εβδομάδα θα πάρει εξιτήριο. Με την ευκαιρία δείτε τη δήλωση του συζύγου της για το θάνατό της.

«Μίλησα μαζί της την Κυριακή το πρωί και η Φώφη Γεννηματά πίστευε ότι πάει καλύτερα και ότι την εβδομάδα αυτή που ξεκίνησε, στη διάρκεια της εβδομάδας, κάποια στιγμή θα επέστρεφε στο σπίτι της. Είναι πολύ μεγάλο το σοκ αυτής της ραγδαίας επιδείνωσης, που νομίζω δεν την περίμενε κανένας», είπε συγκεκριμένα ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Δείτε την αποκάλυψη του Νίκου Χατζηνικολάου για την επικοινωνία με τη Φώφη Γεννηματά μετά το 2ο λεπτό του βίντεο που ακολουθεί:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share