Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Διάρρηξη με χρυσή "λεία" και κέρδη μαμούθ σε σπίτι επιχειρηματία στην Γλυφάδα

Τι πόσο και αντικείμενα απέσπασαν;

2 Δεκεμβρίου 2022 13:37
Διάρρηξη με χρυσή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο "μάτι" διαρρηκτών μπήκε το σπίτι - μεζονέτα γνωστού επιχειρηματία που μένει στην Γλυφάδα με λεία τόσο κοσμήματα και λεφτά όσο και λίρες.

Δείτε το διαστημικό γήπεδο που ετοιμάζει ο Δήμος Γλυφάδας

Σύμφωνα με απoκλειστικές πληροφορίες του Γιώργου Γεραφέντη, χθες το πρωί διαπιστώθηκε η κλοπή από τη σύζυγο του γνωστού επιχειρηματία. Κατά τις πληροφορίες της ΕΡΤ, οι διαρρήκτες παραβίασαν την μπαλκονόπορτα στον πρώτο όροφο της μεζονέτας και εισήλθαν στο εσωτερικό.

Ερεύνησαν όλα τα δωμάτια, και στον 2ο όροφο, σε μια από τις κρεβατοκάμαρες εντόπισαν μέσα σε ντουλάπα, το χρηματοκιβώτιο διαστάσεων 50Χ50 εκατοστών. Το ξεβίδωσαν από την βάση του, και το μετέφεραν στο επιχειρησιακό αυτοκίνητο της συμμορίας και εξαφανίστηκαν.

Η 67χρονη ιδιοκτήτρια, όταν επέστεψε στην οικία της, αντιλήφθηκε στην κλοπή και ενημέρωσε την Ασφάλεια Γλυφάδας. Στους αξιωματικούς της υπηρεσίας, κατέθεσε ότι στο χρηματοκιβώτιο έκρυβε, 40.000 ευρώ, 20 χρυσές λίρες και κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ.

Διάρρηξη, είχαμε και στα γραφεία εταιρείας, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο Ελληνικό.

Οι κλέφτες, άρπαξαν ένα χρηματοκιβώτιο, που περιείχε 5.000 ευρώ, άλλες 8.000 ευρώ που βρήκαν σε ένα συρτάρι, καθώς και δύο υπολογιστές.

Η Ασφάλεια Ελληνικού- Αλίμου ερευνά την υπόθεση, και προσπαθεί να ταυτοποιήσει τους δράστες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share