Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κιβωτός του Κόσμου: Απαγορεύουν στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζει τις δομές! (Video)

Η απαγόρευση αφορά και τα πέντε στελέχη που απομακρύνθηκαν χθες απόφαση του νέου ΔΣ της οργάνωσης

1 Δεκεμβρίου 2022 14:16
Κιβωτός του Κόσμου: Απαγορεύουν στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζει τις δομές! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, με εισαγγελική εντολή να απαγορεύει στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζει τις δομές. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως ο πατέρας Αντώνιος θα πρέπει να απομακρυνθεί από τη Δομή του Κολωνού, στο τελευταίο όροφο της οποίας, είχε μια από τις κατοικίες του.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη σε πρόσωπα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, για την υπόθεση των καταγγελιών κακοποίησης και εκμετάλλευσης, εντούτοις οι εισαγγελείς ανηλίκων, σταθμίζοντας το συμφέρον των παιδιών, εξέδωσαν τη συγκεκριμένη διάταξη. Παράλληλα, η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, το πρωί της Πέμπτης αποκάλυψε πως σε δομή της «Κιβωτού του Κόσμου», η Επιθεώρηση Εργασίας έχει επιβάλλει πρόστιμο για «μαύρη εργασία».

Κιβωτός του Κόσμου: «Ήταν μια φορά και έναν καιρό ένας μικρός παππούλης...» - Σοκάρει βίντεο από το τραγούδι των παιδιών στον πατέρα Αντώνιο (Video)

Ένα βίντεο ήρθε σήμερα το φως το δημοσιότητας από την Κιβωτό του Κόσμου και σε αυτό τα παιδιά στη δομή στον Κολωνό έχουν ετοιμάσει εκπλήξεις στον πατέρα Αντώνιο για τα γενέθλιά του. Το βίντεο, σύμφωνα με τον Alpha, τραβήχτηκε προτού ξεσπάσει η θύελλα καταγγελιών για τη ΜΚΟ.

Τα παιδιά της δομής υποδέχονται τον πατέρα Αντώνιο με… κομφετί, ενώ του φωνάζουν «Χρόνια πολλά πατέρα μας». Παράλληλα, μια ακόμα αποκάλυψη για την Κιβωτό του Κόσμου είδε το φως της δημοσιότητας και συγκλονίζει. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ένα από τα διαμερίσματα τα οποία διαχειριζόταν η ΜΚΟ, είχε μετατραπεί σε ροζ στούντιο!

Τα παιδιά τραγουδούν στον πατέρα Αντώνιο ένα τραγούδι το οποίο φέρονται να έγραψαν τα ίδια. Το τραγούδι ήταν στον ρυθμό του «Ήτανε μια φορά», αλλά οι στίχοι ήταν προσαρμοσμένοι στο να εξυμνούν τον πατέρα Αντώνιο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share