Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κιβωτός του Κόσμου: «Ήταν μια φορά και έναν καιρό ένας μικρός παππούλης...» - Σοκάρει βίντεο από το τραγούδι των παιδιών στον πατέρα Αντώνιο (Video)

Τον αποδέχονται με... κομφετί ενώ του φωνάζουν «Χρόνια πολλά πατέρα μας»

1 Δεκεμβρίου 2022 12:54
Κιβωτός του Κόσμου: «Ήταν μια φορά και έναν καιρό ένας μικρός παππούλης...» - Σοκάρει βίντεο από το τραγούδι των παιδιών στον πατέρα Αντώνιο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα βίντεο ήρθε σήμερα το φως το δημοσιότητας από την Κιβωτό του Κόσμου και σε αυτό τα παιδιά στη δομή στον Κολωνό έχουν ετοιμάσει εκπλήξεις στον πατέρα Αντώνιο για τα γενέθλιά του. Το βίντεο, σύμφωνα με τον Alpha, τραβήχτηκε προτού ξεσπάσει η θύελλα καταγγελιών για τη ΜΚΟ.

Τα παιδιά της δομής υποδέχονται τον πατέρα Αντώνιο με… κομφετί, ενώ του φωνάζουν «Χρόνια πολλά πατέρα μας». Παράλληλα, μια ακόμα αποκάλυψη για την Κιβωτό του Κόσμου είδε το φως της δημοσιότητας και συγκλονίζει. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ένα από τα διαμερίσματα τα οποία διαχειριζόταν η ΜΚΟ, είχε μετατραπεί σε ροζ στούντιο!

Τα παιδιά τραγουδούν στον πατέρα Αντώνιο ένα τραγούδι το οποίο φέρονται να έγραψαν τα ίδια. Το τραγούδι ήταν στον ρυθμό του «Ήτανε μια φορά», αλλά οι στίχοι ήταν προσαρμοσμένοι στο να εξυμνούν τον πατέρα Αντώνιο.

Κιβωτός του Κόσμου: Φρίκη με τις καταγγελίες από μητέρα ανηλίκων - «Χτυπούσαν την κόρη μου συνέχεια και έκρυβαν τα τραύματα με πλαστελίνη!»

Κιβωτός του Κόσμου: Σοκαριστικά είναι όσα καταγγέλλει η μητέρα του 8χρονου, τόσο για τον γιο της όσο και για την κόρη της, σχετικά με την περίπτωση κακοποίησης που βίωσαν. Παράλληλα, σε μια σοβαρή καταγγελία, προχωρά μια γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη. Όπως ισχυρίζεται, κύκλωμα με φόντο την «Κιβωτό του Κόσμου», εκμεταλλεύτηκε την άρρωστη μητέρα της και τώρα της παίρνει το σπίτι.

Η εκπομπή «Το Πρωινό» συνομίλησε με την κα Γιώτα, τη μητέρα ανήλικων τέκνων που ζούσαν σε δομή της Κιβωτού, και αποκάλυψε, ιδιαιτέρως συγκινημένη, όσα φρικιαστικά συνέβαιναν.

«Τον γιο μου τον χτυπούσαν με μπουνιές στην πλάτη. Ήταν μία συγκεκριμένη παιδαγωγός που τον ξυλοκοπούσε. Μου είπαν τα παιδιά ότι τα χώριζαν σε συνεπειούχοι και μη συνεπειούχοι.». Μιλώντας για τις εργασίες-βασανιστήρια, αποκάλυψε ότι «οι γιοι μου σηκώνονταν από τις 6 το πρωί και δούλευαν στα χωράφια. Ο μεγάλος μου γιος δούλευε στα χωράφια 8 ώρες για 5 ευρώ.»

Η μητέρα ισχυρίστηκε ότι οι γιοι της της ανέφεραν ότι το διαμέρισμα του Πάτερ ήταν κλειδωμένο και το επισκεπτόταν μόνο για διακοπές.

Τέλος, η μητέρα, βουρκωμένη, αποκάλυψε τα λόγια του μεγάλου γιου της για τις υπηρεσίες χαλάρωσης στον Πατέρα Αντώνιο. «Ο μεγάλος μου γιος μου είπε ότι έκαναν μασάζ και έπλεναν τα πόδια του Πατέρα Αντώνιου για να μην τα τιμωρήσει» ανέφερε συγκεκριμένα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share