Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κιβωτός του Κόσμου: Αποκάλυψη-σοκ! Διαμέρισμα δομής είχε μετατραπεί σε οίκο ανοχής πολυτελείας (Video)

Τι αποκαλύπτει ο αρχικός ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στην οδό Λιοσίων

1 Δεκεμβρίου 2022 12:04
Κιβωτός του Κόσμου: Αποκάλυψη-σοκ! Διαμέρισμα δομής είχε μετατραπεί σε οίκο ανοχής πολυτελείας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ακόμα αποκάλυψη για την Κιβωτό του Κόσμου είδε το φως της δημοσιότητας και συγκλονίζει. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ένα από τα διαμερίσματα τα οποία διαχειριζόταν η ΜΚΟ, είχε μετατραπεί σε ροζ στούντιο! Παράλληλα, σοκαριστικά είναι όσα καταγγέλλει η μητέρα του 8χρονου, τόσο για τον γιο της όσο και για την κόρη της, σχετικά με την περίπτωση κακοποίησης που βίωσαν

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο αρχικός ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στην οδό Λιοσίων στην Αθήνα το έκανε δωρεά στην Κιβωτό του Κόσμου έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενεί σε αυτό παιδιά.

Στο διαμέρισμα, όμως, οι ιθύνοντες της Κιβωτού έβαλαν να διαμένουν σε αυτό τέσσερις κοπέλες από την Αφρική οι οποίες σύμφωνα με το δημοσίευμα το μετέτρεψαν σε ροζ στούντιο.

Την άποψη αυτή εξέφρασε στην εφημερίδα ο άνθρωπος που έκανε δωρεά το διαμέρισμα στην «Κιβωτό», λέγοντας πως οι τέσσερις κοπέλες που διέμεναν εκεί διαρκώς δημιουργούσαν προβλήματα και εν τέλει αντιλήφθηκε τη μετατροπή του διαμερίσματος σε… οίκο ανοχής πολυτελείας με την κατάλληλη κάλυψη.

«Κιβωτός του Κόσμου»: «Άρπαξαν την περιουσία της μάνας μου και με διώχνουν από το σπίτι μου» - Νέα σοκαριστική καταγγελία

Σε μια σοβαρή καταγγελία, προχωρά μια γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη. Όπως ισχυρίζεται, κύκλωμα με φόντο την «Κιβωτό του Κόσμου», εκμεταλλεύτηκε την άρρωστη μητέρα της και τώρα της παίρνει το σπίτι. Παράλληλα, φοβερές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, αφού το νέο ΔΣ αποφάσισε την απόλυση τριών στενών συνεργατών του πατέρα Αντωνίου.

«Άρπαξαν την περιουσία της μάνας μου και με διώχνουν από το σπίτι μου»

Η 28χρονη, η οποία διατήρησε την ανωνυμία της, μίλησε στον ΑΝΤ1 λέγοντας ότι, δύο μήνες πριν πεθάνει η μητέρα της, έκανε μία διαθήκη στην οποία ανέφερε ότι την αποκληρώνει επειδή την χτυπούσε και της φερόταν βίαια και ως εκ τούτου άφηνε όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία της, δηλαδή δύο σπίτια, αυτοκίνητο και μηχανή, στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι, τίποτα από αυτά δεν ισχύει και ότι, δεν υπάρχουν καταγγελίες στην αστυνομία.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 28χρονης, λίγο μετά το θάνατο της μητέρας της, δύο άνδρες που δήλωσαν εξουσιοδοτημένοι από την πρεσβυτέρα, πήγαν στο σπίτι της, το έβγαλαν φωτογραφίες και της ανακοίνωσαν ότι, πρέπει να φύγει.

Η ίδια, λέει ότι, κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας της μητέρας της στο Θεαγένειο, στο πλάι της ήταν μονίμως μία ύποπτη νοσοκόμα, ο σύζυγος της οποίας ήταν συνταξιούχος δικηγόρος, ενώ στην «παρέα» υπήρχε και συμβολαιογράφος.

Η γυναίκα που υποπτεύεται κύκλωμα πίσω από τη διαχείριση της περιουσίας της μητέρας της, σημειώνει πως, προσπάθησε πολλές φορές να έρθει σε επαφή με τον πατέρα Αντώνιο, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Η καταγγέλλουσα έχει ήδη κινηθεί νομικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share