Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κιβωτός του Κόσμου: Ορυμαγδός αποκαλύψεων - Ασέλγεια από ηγετικό στέλεχος καταγγέλλει ο ανήλικος από τη δομή του Βόλου

Δε σταματούν οι έρευνες για τα μέλη της οργάνωσης

30 Νοεμβρίου 2022 23:20
Κιβωτός του Κόσμου: Ορυμαγδός αποκαλύψεων - Ασέλγεια από ηγετικό στέλεχος καταγγέλλει ο ανήλικος από τη δομή του Βόλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι αποκαλύψεις δε σταματούν για την Κιβωτό του Κόσμου, με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για την οργάνωση και τα μέλη της.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει το enikos.gr, η Ασφάλεια του Βόλου ερευνούσε την περίπτωση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου από πρώην κορυφαίο στέλεχος της «Κιβωτού» στην δομή του Βόλου. Τον ανήλικο είχε υποδείξει στην κατάθεσή του στο Τμήμα Ανηλίκων, ο 19χρονος που πρώτος άνοιξε τον «χορό» των καταγγελιών, οι οποίες στη συνέχεια πήραν την μορφή «χιονοστιβάδας», τη στιγμή που γίνονται «ξηλώματα» σε συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου.

Η εισαγγελία Βόλου είχε διατάξει την Ασφάλεια να βρει τον ανήλικο και να του πάρει κατάθεση. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., πριν από δύο ημέρες, μετέβησαν στον Βόλο και κάτω από άκρα μυστικότητα πήραν κατάθεση από τον ανήλικο, ο οποίος κατήγγειλε ότι ηγετικό στέλεχος της δομής του προέβη σε ασελγείς πράξεις. Η κατάθεση διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος θα ερευνήσει αν ισχύουν όσα καταγγέλλει ο ανήλικος.

Δεν χαρίζονται σε πατέρα Αντώνιο και πρεσβυτέρα οι Αρχές - Τα συμπεράσματά τους και η αμαρτωλή βίλα στη Ραφήνα

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται για την Κιβωτό του Κόσμου και τη δράση πατέρα Αντωνίου και πρεσβυτέρας, με τα... αμαρτήματα να απαριθμώνται χωρίς σταματημό.

Μετά τις αποκαλύψεις ότι το πρωί της Δευτέρας δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του πατέρα Αντωνίου, της πρεσβυτέρας Σταματίας Γεωργαντή αλλά και στενών συγγενών τους η Οικονομική Αστυνομία προχώρησε σε έφοδο στα σπίτια της οικογένειας.

Οι μέχρι τώρα έρευνες και εξονυχιστικοί έλεγχοι στα οικονομικά του παπά Αντώνιου και της πρεσβυτέρας, Σταματία Γεωργαντή δείχνουν ότι οι θυρίδες ήταν φωλιά για εκατομμύρια ευρώ.

O Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» & «Τα Νέα» αποκάλυψε ότι οι Αρχές με τα μέχρι τώρα ευρήματα έχουν καταλήξει σε δύο βασικά συμπεράσματα:

«Βασική στόχευση του παπά Αντώνη και της πρεσβυτέρας ήταν η συγκέντρωση ρεστού, και ενώ έχουν βρεθεί πάνω από 270 ακίνητα στην ιδιοκτησία της ΜΚΟ δεν υπάρχει καμία συγκροτημένη πρόθεση εκμετάλλευσης αυτών από την ΜΚΟ».

Επιπλέον ένα άλλο κεντρικό συμπέρασμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος είναι ότι η θυρίδα της Σταματίας Γεωργαντή της πρεσβυτέρας λειτουργούσε σαν μία «αποθήκη» μαύρου χρήματος για διεκπεραίωση αφανών ενεργειών.

Βίλα... με χρήματα της Κιβωτού

Στο στόχαστρο έχουν μπει τραπεζικοί λογαριασμοί και ακίνητα που ανήκουν στο ζεύγος αλλά και στους στενούς συγγενείς τους, με τις κατοικίες σε Ραφήνα και Κολωνό να γίνονται φύλλο και φτερό.

Όπως έχει προκύψει από τον οικονομικό έλεγχο και όπως αποκαλύπτει το MEGA, η μεζονέτα στη Ραφήνα αγοράστηκε στις 12/11/2007.

Όπως φαίνεται από τα συμβόλαια, που αποκαλύπτει το LIVE NEWS, πρόκειται για κατοικία πρώτου ορόφου 105,580 τ.μ. με θέση στάθμευσης 15 τ.μ. και αντικειμενική αξία 126.159,55 ευρώ.

Η τιμή πώλησής του ήταν 295.000 ευρώ τα οποία, όπως προκύπτει, προέρχονταν από λεφτά της «Κιβωτού».

Αίσθηση προκαλεί πως το ποσό συμφωνήθηκε και πληρώθηκε σε μετρητά πριν την υπογραφή του συμβολαίου και εκτός γραφείου όπως ρητά δήλωσαν στον συμβολαιογράφο οι εμπλεκόμενοι.

Μέχρι και σήμερα, η κατοικία στη Ραφήνα εμφανίζεται ως κύρια κατοικία του πατέρα Αντωνίου και της Σταματίας Γεωργαντή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share