Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρήνος στην Κρήτη: Νεκρός 20χρονος μοτοσυκλετιστής στο Ηράκλειο

Τραγικές στιγμές στο νησί

30 Νοεμβρίου 2022 22:34
Θρήνος στην Κρήτη: Νεκρός 20χρονος μοτοσυκλετιστής στο Ηράκλειο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρήνος επικρατεί στην Κρήτη, καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης (30/11) ένα νέο παιδί 20 ετών έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, προσθέτοντας άλλο ένα τραγικό τροχαίο.

Το δυστύχημα έγινε στην περιοχή των Μαλίων, στο Ηράκλειο, όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 20χρονος, εξετράπη της πορείας της και ανατράπηκε, τη στιγμή που έρχονται τρομακτικές λεπτομέρειες για το τροχαίο της Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο θάνατος του νεαρού οδηγού ήταν ακαριαίος, κάτι που διαπιστώθηκε με την έλευση των διασωστών. Οι μηχανές ήταν η μεγάλη αγάπη του άτυχου νεαρού, μια αγάπη που έμελλε να του στερήσει τη ζωή. Η προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι γεμάτη από φωτογραφίες με μηχανές. «Ήταν όλη του η ζωή», μαρτυρά συγγενικό του πρόσωπο. Ωστόσο, σήμερα η μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει με την 650 κυβικών μηχανή του αλλά και το γεγονός ότι δεν φορούσε κράνος στάθηκαν μοιραία.

Τροχαίο στο Ηράκλειο

Πρόκειται για τον 51ο νεκρό σε τροχαία δυστυχήματα σε ολόκληρη την Κρήτη για το 2022.

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Επικοινώνησε με τους γονείς της 21χρονης Έμμας ο Μητσοτάκης - «Τους τιμούμε»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έμεινε ασυγκίνητος από το τροχαίο της Θεσσαλονίκης, που συγκλόνισε την Ελλάδα, με τον ίδιο να επικοινωνεί με τους γονείς της 21χρονης Έμμας, μιλώντας για την απόφασή τους να δωρίσουν τα όργανά της.

«Η δύναμη και το μεγαλείο ψυχής κάποιων οικογενειών μετατρέπονται σε συνέχεια ζωής και υγείας για συνανθρώπους μας που υποφέρουν. Αλλά και πηγή ελπίδας για όλους μας.

Στα πρόσωπα των γονέων της άτυχης Εμμανουέλας ας τιμήσουμε, λοιπόν, εκείνους τους συγγενείς που, παρά την οδύνη τους, με γενναιότητα αποφασίζουν να δωρίσουν τα όργανα αγαπημένων προσώπων που χάθηκαν. Είτε απ’ τη Θεσσαλονίκη είτε από οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας, η λάμψη της αλληλεγγύης τους ταξιδεύει παντού. Τους ευχαριστούμε για το παράδειγμά τους», έγραψε ο πρωθυπουργός.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share