Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ατελείωτο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Αυξημένη κίνηση μετά από τροχαίο πριν από την Νέα Φιλαδέλφεια

Μεγάλη προσοχή σε όσους κινούνται στους δρόμους

30 Νοεμβρίου 2022 20:31
Ατελείωτο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Αυξημένη κίνηση μετά από τροχαίο πριν από την Νέα Φιλαδέλφεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ατελείωτο μποτιλιάρισμα έχει δημιουργηθεί στον Κηφισό, με την κίνηση να αυξάνεται εξαιτίας τροχαίου, που σημειώθηκε πριν από την Νέα Φιλαδέλφεια.

Το εν λόγω ατύχημα έχει δημιουργηθεί στο συγκεκριμένο ύψος και με τη βροχόπτωση να συνεχίζεται, η κίνηση είναι λογικό να εντείνεται, με μια τραγωδία να έχει σημειωθεί πρόσφατα στην περιοχή.

Κίνηση στον Κηφισό

Φρίκη για το τροχαίο της Θεσσαλονίκης: «Η Έμμα ζούσε όταν την έκλεψαν και είναι καταγεγραμμένο»!

Το τροχαίο της Θεσσαλονίκης συγκλονίζει την χώρα με τον άδικο χαμό της 21χρονης Έμμας, με το δικηγόρο της οικογένειας να αποκαλύπτει κάτι φρικτό.

Συγκεκριμένα, ο Νικόλαος Ρουσσόπουλος αναφέρει, ότι η κοπέλα ζούσε όταν έγινε η κλοπή, κάτι το οποίο όπως είπε έχει καταγραφεί και από τις κάμερες.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Ρουσσόπουλος, που μίλησε και για όσα έκανε ο δράστης, υπογράμμισε: «Ερχόμενη από τα Χανιά στη Θεσσαλονίκη είχε μαζί της και ένα τσαντάκι. Ενώ τα υπόλοιπα πράγματα της βρέθηκαν, απουσίαζε το τσαντάκι, ροζ χρώματος, με 1.500 ευρώ».

Ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα βρεθεί ο δράστης, ενώ σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια της κλοπής, η κοπέλα ζούσε, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Την στιγμή εκείνη αίμα ζούσε. Χθες διαβιβάστηκε η δικογραφία στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος θα διενεργήσει την προανάκριση στις ανακριτικές πράξεις. Στις προκαταρκτικές και ανακριτικές πράξεις σίγουρα θα αναζητηθούν μάρτυρες και σίγουρα θα αναζητηθεί υλικό από τις κάμερες, γιατί ευτυχώς στο σημείο υπήρχαν κάμερες.

Να είναι τουλάχιστον τυχερή η οικογένεια, ώστε να μπορέσει να δει ακριβώς το υλικό από τις κάμερες αν όντως “έπιασε” τη συγκεκριμένη στιγμή. Αυτό που βοηθάει βέβαια είναι μιλάμε για ένα ροζ τσαντάκι, ένα “χτυπητό” χρώμα, οπότε και κάποιος από τους αυτόπτες μάρτυρες μπορεί να το έχει δει».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share