Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δράμα στο Φάληρο Θεσσαλονίκης: Βρέθηκε απανθρακωμένη σορός σε διαμέρισμα που φλέγεται ακόμα

Αποτρόπαιο θέαμα...

30 Νοεμβρίου 2022 16:09
Δράμα στο Φάληρο Θεσσαλονίκης: Βρέθηκε απανθρακωμένη σορός σε διαμέρισμα που φλέγεται ακόμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης (30/11) σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Βυζαντίου, στην περιοχή Φάληρο, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία εντόπισε μία απανθρακωμένη σορό μέσα στο διαμέρισμα.

Πιο συγκεκριμένα η πυροσβεστική ομάδα απαρτιζόταν από τρία φορτηγά - οχήματα και οκτώ μέλη. Ωστόσο δεν πρόλαβαν να κάνουν πολλά γιατί οι γείτονες είχαν σπεύσεικαι πρόλαβαν να σβήσουν εκείνοι την φωτιά.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με το grtimes.gr λίγο αργότερα εντοπίστηκε μια σορός ενός ανδρα απανθρακωμένη μέσα στο διαμέρισμα.

Τόσο η Πυροσβεστική, όσο και η Αστυνομία ερευνούν το συμβάν.

Φωτογραφία από την ώρα προσπάθειας διάσωσης του Πυροσβεστικού Σώματος

Απίστευτο συμβάν: Σφήνωσε σε κούνια παιδικής χαράς και απεγκλωβίστηκε από Πυροσβεστική (video)

Μια απόπειρα να ξαναθυμηθεί τα παιδικά της χρόνια επιχείρησε μια κοπέλα, που δεν αποδείχθηκε και τόσο "σοφή". Η κοπέλα επιχείρησε να κάνει κούνιες όταν...σφύνωσε σε αυτήν και χειάστηκε η Πυροσβεστική να την βγάλει.

Δείτε επίσης το σοκαριστικό περιστατικό του μικρόυ παιδιού στην παιδική χαρά της Κρήτης

Η απόπεορα αυτή δεν φάνηκε να βγήκε σε καλό.Σε μια απίστευτη περιπέτεια κατέληξε η ιδέα μιας κοπέλας, η οποία ήθελε να κάνει κούνια σε παιδική χαρά. Όταν μπήκε όμως, σφήνωσε και αφού έμεινε ώρα εκεί ήρθε η πυροσβεστική και την απεγκλώβισε.

Η φίλη που ήταν μαζί της τράβηξε σε βίντεο το σκηνικό και το ανέβασε στο TikTok. Ωστόσο, το εγχείρημα τους δεν πήγε και τόσο καλά, καθώς η κοπέλα κόλλησε στην κούνια και δεν μπορούσε να βγει.

Η νεαρή ήταν αδύνατο να ξεσφηνώσει από την κούνια και έτσι χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής για να την απεγκλωβίσει. Έτσι το αστείο βίντεο που θέλησαν να ανεβάσουν μετατράπηκε σε μια απίστευτη περιπέτεια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share