Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023

Άμεση εκκένωση του Αρείου Πάγου: Τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας εντός κτηρίου

Όλοι εγκεταλείπουν το κτήριο σύντομα

30 Νοεμβρίου 2022 12:19
Άμεση εκκένωση του Αρείου Πάγου: Τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας εντός κτηρίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την εκκένωση του Αρείου Πάγου διέταξε η πρόεδρός του σήμερα 30/11 πριν από λίγη ώρα έπειτα από τηλεφώνημα που έγινε από άγνωστο για τοποθέτηση βόμβας.

Μάθετε επίσης για τον θάνατο του αντιεισαγγελέα στον Άρειο Πάγο

Πιο συγκεκριμένα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της ΕΛ.ΑΣ. που ελέγχει εξονυχιστικά τους χώρους έτσι ώστε να εντοπισθεί αν υπάρχει ο εκρηκτικός μηχανισμός και να μπορέσει να απενεργοποιηθεί για να μην αποτελεί πλέον απειλή για τους πολίτες και τους εργαζόμενους του κτηρίου.

«Βόμβα» μεγατόνων με τον Γιώργο Πιλίδη: Τον τιμώρησαν με δύο χρόνια αποκλεισμού από κάθε δραστηριότητα!

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, Παρασκευή (4/11) συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο και αποφάσισε την τιμωρία 5 ατόμων για τα όσα έγιναν στις Σέρρες τον περασμένο Μάιο. Ο Πιλίδης δέχτηκε την πιο βαριά ποινή μαζί με τον κ. Μανουηλίδη, πρώην αθλητή και εκπρόσωπό τους. Ο Πιλίδης πέρα από τα 2 χρόνια αποκλεισμό, παραπέμφθηκε στην Επιτροπή Φιλάθλου πνεύματος, ενώ σε περίπτωση υποτροπής, θα αποβληθεί δια παντός από το άθλημα.

Στην ΕΦΙΠΗΔ πήγε και ο φάκελος του Μανουηλίδη, ενώ τιμωρήθηκαν για τα επεισόδια και οι Τσεκιρίδης (1,5 χρόνο), Μπινεμπάουμ (1 χρόνο) και Ξενίδης (1 χρόνο), αμφότεροι αθλητές. Μάλιστα, όταν πήγαν να απολογηθούν στην ομοσπονδία, φέρονται να μην ήθελαν να συνεργαστούν, κάτι που οδήγησε σε αυστηρή ποινή.

Όλοι οι άλλοι εμπλεκόμενοι (αρκετές δεκάδες) είτε απαλλάχθηκαν, είτε δέχτηκαν επίπληξη, ή ποινή με αναστολή. Προς το παρόν η ομοσπονδία δεν έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση για την απόφασή της.

Γιώργος Πιλίδης

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share