Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Άγρια καταδίωξη στα Τζουμέρκα - Πυρά από καλάσνικοφ εναντίον περιπολικού

Ανθρωποκυνηγητό από τις αρχές

29 Νοεμβρίου 2022 23:51
Άγρια καταδίωξη στα Τζουμέρκα - Πυρά από καλάσνικοφ εναντίον περιπολικού
(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πυρά από καλάσνικοφ εξαπέλυσαν άγνωστοι κατά περιπολικού στα Τζουμέρκα. Ο οδηγός ξέφυγε και οι αστυνομικές Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.

Ειδικότερα, σε εξέλιξη βρίσκεται αργά το βράδυ της Τρίτης επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό οχήματος που σε σήμα ελέγχου ο οδηγός δεν υπάκουσε και τράπηκε σε φυγή στο χωριό Κυψέλη Άρτας. Οι αστυνομικοί άρχισαν να καταδιώκουν το όχημα όταν ο συνοδηγός βγήκε από το παράθυρο με καλάσνικοφ και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους. Υπενθυμίζεται, το σκηνικό καταδίωξης του ανηλίκου στην Βάρκιζα.

Οι αστυνομικοί δεν τραυματίστηκαν ενώ τα πυρά δεν βρήκαν στόχο. Άμεση ήταν η κινητοποίηση δυνάμεων από τα Ιωάννινα και την Άρτα που έχουν σπεύσει στην περιοχή για να συνδράμουν στην έρευνα υψηλής επικινδυνότητας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στο όχημα επιβαίνουν τρία άτομα και φέρουν βάρη οπλισμό καλάσνικοφ.

Ωστόσο, παρά τον καταιγισμό πυρών οι αστυνομικοί τους καταδιώκουν στα ορεινά χωριά του Νόμου Ιωαννίνων.

Άγρια καταδίωξη στα Τζουμέρκα - Πυρά από καλάσνικοφ εναντίον περιπολικού
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Περιστέρι - Συνελήφθη αστυνομικός εκτός υπηρεσίας

Ένα επεισοδιακό περιστατικό συνέβη στο Περιστέρι όταν οδηγός μοτοσικλέτας δεν σταμάτησε σε σήμα της αστυνομίας με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη που οδήγησε σε πυροβολισμούς. Παράλληλα, πυροβολισμοί έπεσαν και χθες τα ξημερώματα σε είσοδο πολυκατοικίας στο Αιγάλεω, προκαλώντας τρόμο και πανικό

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό έγινε το βράδυ της Δευτέρας περίπου στις 21:30 όταν μοτοσυκλέτα χωρίς πινακίδα δεν σταμάτησε σήμα που έκαναν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σε οδηγό και ο τελευταίος ανέπτυξε ταχύτητα και δεν σταμάτησε.

Έτσι ξεκίνησε καταδίωξη. Κοντά στην πάροδο της οδού Πρέσπας ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας πεζός αντιλήφθηκε την καταδίωξη και κάλεσε τον οδηγό να σταματήσει.

Πυροβολισμοί στο Περιστέρι

Ο Οδηγός τον απείλησε με όπλο και έτσι ο αστυνομικός πυροβόλησε προς στη μηχανή χωρίς να τραυματίσει τον οδηγό. Ο αστυνομικός συνελήφθη παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και αφέθηκε ελεύθερος. Τη διενέργεια του συμβάντος έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share