Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023

Κιβωτός του Κόσμου: Οι περίεργες κινήσεις στη δομή της Καλαμάτας – Η αγορά που προκαλεί ερωτηματικά

Νέες αποκαλύψεις

29 Νοεμβρίου 2022 19:51
Κιβωτός του Κόσμου: Οι περίεργες κινήσεις στη δομή της Καλαμάτας – Η αγορά που προκαλεί ερωτηματικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με την Κιβωτό του Κόσμου και τη δομή της οργάνωσης στην Καλαμάτα. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη φίλου του 19χρονου.

Πολλά είναι εκείνα τα οποία έχουν σημειωθεί για τη δομή της Καλαμάτας με χαρακτηριστικά τα όσα έγιναν την περασμένη Παρασκευή με τις αποκαλύψεις για το όπλο που ήταν στο συρτάρι και τις πεταμένες αποδείξεις στα σκουπίδια.

Ερωτηματικά προκαλεί και η είδηση ότι μια εβδομάδα περίπου πριν έρθουν στο «φως» οι καταγγελίες για την Οργάνωση, στη δομή της Καλαμάτας αγοράστηκε και ένα μηχάνημα για την καταστροφή εγγράφων.

Πιο συγκεκριμένα, έγινε παραγγελία στις 7 Νοεμβρίου σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, ενός καταστροφέα εγγράφων και ενός USB με μεγάλη χωρητικότητα.

Το USB παραδόθηκε την ίδια μέρα ενώ ο καταστροφέας εγγράφων παραδόθηκε στις 11 Νοεμβρίου.

Κιβωτός του Κόσμου: Οι περίεργες κινήσεις στη δομή της Καλαμάτας – Η αγορά που προκαλεί ερωτηματικά

Κιβωτός του Κόσμου: Στην Εισαγγελία τα στοιχεία ερευνών της Οικονομικής Αστυνομίας - «Η μητέρα του π. Αντώνιου ζει σε κοτέτσι» (video)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: Αναφορικά με την υπόθεση γνωστής ΜΚΟ, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι: Από την Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας υποβλήθηκε σήμερα, Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε από έρευνες, οι οποίες διενεργήθηκαν σε κεντρικά γραφεία και δομές φιλοξενίας που διατηρεί η εν λόγω ΜΚΟ σε Αθήνα, Βόλο, Ιωάννινα, Χίο και Καλαμάτα, καθώς και σε οικία, όπως επίσης και από την διενεργηθείσα αλληλογραφία, προς ενημέρωση και αξιολόγηση των στοιχείων.

Δείτε επίσης: Οι «αγιογραφίες» και ο πατήρ Αντώνιος ως... «άλλος Χριστός» (Video)

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share