Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κιβωτός του Κόσμου: Στην Εισαγγελία τα στοιχεία ερευνών της Οικονομικής Αστυνομίας - «Η μητέρα του π. Αντώνιου ζει σε κοτέτσι» (video)

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση που έχει καθηλώσει όλο το πανελλήνιο

29 Νοεμβρίου 2022 17:16
Κιβωτός του Κόσμου: Στην Εισαγγελία τα στοιχεία ερευνών της Οικονομικής Αστυνομίας - «Η μητέρα του π. Αντώνιου ζει σε κοτέτσι» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: Αναφορικά με την υπόθεση γνωστής ΜΚΟ, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι: Από την Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας υποβλήθηκε σήμερα, Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε από έρευνες, οι οποίες διενεργήθηκαν σε κεντρικά γραφεία και δομές φιλοξενίας που διατηρεί η εν λόγω ΜΚΟ σε Αθήνα, Βόλο, Ιωάννινα, Χίο και Καλαμάτα, καθώς και σε οικία, όπως επίσης και από την διενεργηθείσα αλληλογραφία, προς ενημέρωση και αξιολόγηση των στοιχείων.

Δείτε επίσης: Οι «αγιογραφίες» και ο πατήρ Αντώνιος ως... «άλλος Χριστός» (Video)

Κιβωτός του Κόσμου: Συναγερμός στις Αρχές – Βρέθηκε μεγάλο ποσό σε χρηματοκιβώτιο στον Κολωνό

Μεγάλο χρηματικό ποσό εντόπισε η Οικονομική Αστυνομία κατά την έφοδό της στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό, όπου μεταξύ άλλων υπάρχει χώρος που χρησιμοποιείται και ως σπίτι από τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν το μεγάλο χρηματικό ποσό μέσα σε χρηματοκιβώτιο.

Η Οικονομική Αστυνομία έχει ήδη στείλει στον αρμόδιο Εισαγγελέα το υλικό από τις χθεσινές έρευνες. Μεταξύ άλλων, θα εξεταστεί εάν το χρηματικό ποσό που εντοπίστηκε στον Κολωνό σχετίζεται με αυτό που είχε ληφθεί από θυρίδα τραπεζικού υποκαταστήματος της ίδιας περιοχής πριν από εννέα ημέρες.

Υπενθυμίζουμε ότι από τη μέχρι στιγμής έρευνα προκύπτει ότι σε λογαριασμούς της Κιβωτού υπήρχαν περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι το ποσό αυτό μπορεί να ανέβει κατά την εξέλιξη των ερευνών, καθώς αναμένονται απαντήσεις και από άλλα τραπεζικά ιδρύματα.

Η Οικονομική Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες σε ακίνητα που συνδέονται με την Κιβωτό του Κόσμου. Ο αρμόδιος Εισαγγελέας από τη Δευτέρα (28/11) έχει ανάψει το πράσινο φως για εκτεταμένες έρευνες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share