Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λευκή επέλαση από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Πυκνά χιόνια σε περιοχές που...»

Τεράστια προσοχή σε συγκεκριμένα σημεία της χώρας

29 Νοεμβρίου 2022 10:33
Λευκή επέλαση από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Πυκνά χιόνια σε περιοχές που...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πυκνές χιονοπτώσεις αναμένεται να καλύψουν τις πολύ ορεινές περιοχές της Ελλάδας την Τετάρτη (30/11), σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο, ενδεικτικό της πτώσης της θερμοκρασίας που έχει σημειωθεί σε όλη τη χώρα.

Ο μετεωρολόγος του Mega, σε απόλυτη συμφωνία με τους συναδέλφους του, μίλησε για το πέπλο κακοκαιρίας που καλύπτει τη χώρα τις τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου, ενώ παράλληλα προχώρησε σε προειδοποίηση για το τι ακολουθεί στις αρχές Δεκέμβρη.

«Σκωτσέζικο ντουζ» από τον Τάσο Αρνιακό: «Σκαμπανεβάσματα και στη δίνη της κακοκαιρίας ξανά από...»

Σε ακόμη μία δραματική προειδοποίηση για τον καιρό των επόμενων ημερών προχώρησε ο Τάσος Αρνιακός, μιλώντας για σκαμπανεβάσματα, με καλές συνθήκες την Τρίτη (29/11) και επαναφορά της κακοκαιρίας από Τετάρτη (30/11).

Η αναλυτική πρόγνωση του έμπειρου μετεωρολόγου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, στο παρακάτω βίντεο:

Τάση κακοκαιρίας από τον Σάκη Αρναούτογλου: «Πολύ νερό σε αυτές τις περιοχές - Καταιγίδες θα χτυπήσουν την Αττική όταν...»

Σημαντική μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός την Τετάρτη (30/11), καθώς το σύστημα που έρχεται από τα δυτικά θα φέρει πολύ νερό σε αρκετές περιοχές της χώρας σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής καιρού της ΕΡΤ τόνισε πως στην Αττική από το βράδυ της Τρίτης (29/11) τα σύννεφα θα πυκνώσουν και προς την Τετάρτη (30/11) θα αρχίσουν οι βροχές και κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένονται και καταιγίδες.

Δείτε επίσης: Έκτακτη προειδοποίηση της Χριστίνας Σούζη: «Από αύριο βράδυ σε όλη την Ελλάδα...»

«Τέρμα τα ψέματα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Χιόνια και στην Αττική - Ο καιρός αγριεύει από...»

Ο Τάσος Αρνιακός τονίζει για τον καιρό πως... τα ψέματα τελειώνουν, με το Δεκέμβριο να έρχεται αρκετά «αγριεμένος», καθώς η μία κακοκαιρία θα διαδεχθεί την άλλη, με τον Γιάννη Καλλιάνο επίσης να σημαίνει σήμα κινδύνου.

Όπως επισημαίνει ο έμπειρος μετεωρολόγος, σήμερα (28/11) θα έχουμε αρκετές βροχές και χιόνια σε αρκετές περιοχές της χώρας, με χιονοπτώσεις μέχρι και στην Αττική. Ένα νέο σύστημα, δε, θα έρθει από Τετάρτη (30/11) με βροχές, χιόνια εκ νέου και πτώση της θερμοκρασίας.

«Κλείδωσαν» τα Μερομήνια: Αυτός θα είναι ο καιρός τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα! Που θα χιονίσει;

Μερομήνια: Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πολύς είναι ο κόσμος που περιμένει τα μερομήνια για να δει τι θα «βγάλουν» αυτά για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν μέσα στο έτος.

Όσο, λοιπόν, πλησιάζουμε στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ευλόγως μας απασχολεί το τι καιρός θα επικρατήσει εκείνες τις ιδιαίτερες μέρες όπου άλλοι περιμένουν με προσμονή κάποιες λευκές «εορταστικές» νιφάδες και κάποιοι άλλοι ελπίζουν σε έναν ήπιο καιρό για να μπορέσουν είτε να ταξιδέψουν, είτε να δουν με ευκολία τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ας δούμε, λοιπόν, αναλυτικά τι λένε τα μερομήνια για τον καιρό που θα επικρατήσει στις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με τα μερομήνια αυτή τη στιγμή, ενώ πλησιάζουμε στα τέλη του Νοέμβρη, βρισκόμαστε στο σημείο εκείνο όπου ο καιρός στη χώρα αλλάζει. Ενώ περάσαμε έναν Νοέμβρη αρκετά ήπιο όσο ο μήνας τελειώνει τόσο οι θερμοκρασίες πέφτουν.

Τα πρώτα κρύα είναι γεγονός και οι τελευταίες μέρες του μήνα, σύμφωνα πάντα με τα μερομήνια, θα είναι ακόμα πιο κρύες! Τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα και τον Δεκέμβριο. Οι καιρικές συνθήκες με τις οποίες θα μπει ο τελευταίος μήνας του χρόνου αναμένονται δύσκολες και έντονες.

Το παζλ του καιρού θα το διαμορφώνουν κρύα, χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ τα μερομήνια «βλέπουν» και χιόνια τόσο στο πρώτο όσο και στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα – δηλαδή το εορταστικό δεκαήμερο των Χριστουγέννων! Φαίνεται, μάλιστα, πως τότε – στο δεύτερο δηλαδή κύμα κακοκαιρίας, φαίνεται θα δούμε έντονες χιονοπτώσεις σε πολλά σημεία της χώρας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share