Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κιβωτός του Κόσμου: «Εύχομαι ο πατέρας Αντώνιος με τη χάρη του Θεού να αντέξει όλο αυτό το "σταύρωμα"» - Στο πλευρό του ο αδελφός του Π. Διονύσιος (Video)

«Βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι θέλει»

29 Νοεμβρίου 2022 08:58
Κιβωτός του Κόσμου: «Εύχομαι ο πατέρας Αντώνιος με τη χάρη του Θεού να αντέξει όλο αυτό το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πατήρ Διονύσιος, αδελφός του πατέρα Αντωνίου, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αναφέρθηκε στις καταγγελίες που αφορούν την «Κιβωτό του Κόσμου».

Ο αδερφός του πατέρα Αντώνιου μίλησε με βεβαιότητα για την αθωώτητα του αδερφού του και του εύχεται να έχει κουράγιο να ανταπεξέλθει.

«Εμείς γνωρίζουμε ποιος είναι ο πατέρας Αντώνιος και πιστεύουμε στην αθωότητα του και ελπίζουμε να φανερώσει ο Θεός την αδικία που γίνεται προς το πρόσωπο του και στην πρεσβυτέρα του και στο έργο του…», επισήμανε χαρακτηριστικά.

«Βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι θέλει» σχολίασε, ακόμη ο ίδιος. Παράλληλα, ντόμινο εξελίξεων έρχεται στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου με την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος να προχωρά στη δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας, προχώρησε η Αρχή για τη Νομιμοποίηση.

Κιβωτός του Κόσμου: Ξέσπασε ο Πατέρας Αντώνιος - «Δεν έχω ακουμπήσει ποτέ παιδί! Ποιος κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις;» (Video)

Ο πατέρας Αντώνιος τοποθετήθηκε μέσω προσώπου του περιβάλλοντός του σχετικά με τις καταγγελίες που έρχονται στο φως για την Κιβωτό του Κόσμου. Παράλληλα, την μητέρα του 19χρονου που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια συνάντησε η κάμερα του Open και η Ελευθερία Σπυράκη, με την γυναίκα να αναφέρει πως εδώ και δύο ημέρες, από όταν το παιδί της άρχισε να δέχεται απειλές δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του.

Ειδικότερα, ο πατέρας Αντώνιος, σύμφωνα με την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Open, δηλώνει τα εξής:

«Αρνούμαι όλες τις καταγγελίες. Δεν έχω ακουμπήσει ποτέ παιδί. Όλα αυτά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα όσο προχωρούν οι έρευνες, διαπιστώνεται ανυπαρξία αποδείξεων, πολύ περισσότερο ενδείξεων για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Γι’ αυτό και αναζητείται η αιτία αυτών των επιθέσεων σε έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στη στήριξη των παιδιών. Ποιος κρύβεται πίσω απ’ αυτές τις επιθέσεις;».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share