Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατήρ Αντώνιος ήταν 8 ώρες κλεισμένος καθημερινά με τον γιο μου! Δεν μπορεί να μην...» - Σοκαριστική μαρτυρία μητέρας 19χρονου

Απειλές φέρεται να δέχεται ο 19χρονος που κατήγγειλε για ασέλγεια τον πατέρα Αντώνιο

28 Νοεμβρίου 2022 09:56
Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατήρ Αντώνιος ήταν 8 ώρες κλεισμένος καθημερινά με τον γιο μου! Δεν μπορεί να μην...» - Σοκαριστική μαρτυρία μητέρας 19χρονου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κιβωτός του Κόσμου: Την μητέρα του 19χρονου που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια συνάντησε η κάμερα του Open και η Ελευθερία Σπυράκη, με την γυναίκα να αναφέρει πως εδώ και δύο ημέρες, από όταν το παιδί της άρχισε να δέχεται απειλές δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του.

Παράλληλα, ανέφερε πως όλα αυτά που συνέβαιναν τα γνώριζε. Ωστόσο, ο γιος της τής είχε πει να μην μιλήσει γιατί φοβόταν. Σύμφωνα με την γυναίκα, ο γιος της περνούσε αρκετές ώρες στο ησυχαστήριο με τον πάτερ Αντώνιο. Παράλληλα, δείτε εδώ τον πατέρα Αντώνιος σε... αγιογραφία ως Νώε μαζί με την πρεσβυτέρα!

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Δεν μπορώ να πω τίποτα (για τις απειλές). Έχει κόψει την επικοινωνία μαζί μου εδώ και δύο μέρες. Δεν ξέρω, και εγώ ανησυχώ».

Σε ερώτηση για το εάν γνώριζε όσα κατήγγειλε το παιδί της, η γυναίκα λέει:

«Σίγουρα, θέλω να δώσω πρώτα κατάθεση στην εισαγγελία και μετά να πω ό,τι θέλετε. Αυτό που είπα σε όλους, θα το ξαναπώ άλλη μια φορά. Δεν γινόταν να μην γνώριζε η πρεσβυτέρα στο ίδιο της το σπίτι τι γινόταν στο δωμάτιο, το ησυχαστήριο του πάτερ όταν ο γιος μου ήταν εκεί πάνω από 8 ώρες την ημέρα κλεισμένος μαζί του».

Ερώτηση: Με ποια δικαιολογία ήταν μαζί του 8 ώρες κλεισμένος;

«Δεν ξέρω, να του μιλάει. Ρωτήστε τους. Εγώ τα ήξερα όλα, ο γιος δεν ήθελε, με κράταγε με νύχια και με δόντια. Δεν ξέρεις τι έχω τραβήξει», κατέληξε.

Απειλές φέρεται να δέχεται ο 19χρονος που κατήγγειλε για ασέλγεια τον πατέρα Αντώνιο - «Ή θα τα πάρεις όλα πίσω ή θα σε σκοτώσω»

Απειλές κατά της ζωής του δέχεται ο 19χρονος που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια, με άγνωστο να του στέλνει μήνυμα λέγοντας πως αν δεν πάρει πίσω τα όσα ισχυρίστηκε θα βάλει άτομα να του κάνουν κακό και θα τον σκοτώσει.

Το περιστατικό έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Real News, η οποία δημοσίευσε ένα μήνυμα που δέχτηκε ο 19χρονος που άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για την Κιβωτό του Κόσμου.

Σε αυτό αναφέρεται: «Γεια. Είσαι καλά; Το λοιπόν ή θα τα πάρεις όλαααααα πίσω η αλλιώς θα βάλω άτομα να σου κάνουμε κακό και έχω πάρα πολλά άτομα να ξέρεις. Γνωρίζω το που μένεις από κάποιον άλλον αλλά έτσι και δεν μαζέψεις όλες τις μ…. που έχεις κάνει και εσύ και όλοι οι υπόλοιποι… σου να ξέρεις δεν θα ζεις. Αυτό σου λέω μόνο. Θα σε σκοτώσω».

Την ίδια ώρα όμως προκαλεί αίσθηση η χλιδάτη ζωή που φέρεται ότι ζούσαν τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΜΚΟ: πολυτελή αυτοκίνητα, πανάκριβα ρούχα και κρουαζιέρες, προσωπικούς λογαριασμούς με 130.000 ευρώ και θυρίδες.

Από το 2010 τα έσοδα της οργάνωσης, από δωρεές, φιλανθρωπίες και επιδοτήσεις ξεπερνούν τα 85 εκ. ευρώ. Τα τελευταία χρόνια τα έσοδα φθάνουν τα 5 εκ. ευρώ το χρόνο, με πλεόνασμα μισό με ένα εκατ. ευρώ, ενώ στην εφορία δηλωνόταν ποσό που δεν ξεπερνούσε τα 75.000 ευρώ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share