Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κιβωτός του Κόσμου: «Φύλλο και φτερό» κάνουν τα οικονομικά της ΜΚΟ οι Αρχές - Βρέθηκαν τρία ακίνητα στον Βόλο

Σε εξέλιξη έρευνες για την «Κιβωτό»

27 Νοεμβρίου 2022 20:16
Κιβωτός του Κόσμου: «Φύλλο και φτερό» κάνουν τα οικονομικά της ΜΚΟ οι Αρχές - Βρέθηκαν τρία ακίνητα στον Βόλο
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Φύλλο και φτερό» κάνουν οι Αρχές τις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου» με την ΜΚΟ να κατηγορείται για κακοποίηση και ασέλγεια παιδιών από στελέχη της αλλά και για οικονομικά αδικήματα. Οι Αρχές προσπαθούν να συγκεντρώσουν στοιχεία για τη διαχείριση που γινόταν από την Κιβωτό παίρνοντας στοιχεία από τράπεζες, εφορία και ΑΑΔΕ.

Δείτε επίσης: Κιβωτός του Κόσμου: «Ρουφιάνευε τα παιδιά κι εμείς τρώγαμε συνέπειες...» - «Καταπέλτης» η 20χρονη Ευγενία για τον αδελφό της

Στελέχη της οικονομικής αστυνομίας έχουν κάνει αιφνιδιαστικούς ελέγχους στην Κεντρική δομή της Αθήνας στον Κολωνό, στην Δομή της Καλαμάτας, στα παραρτήματα Πωγωνιανής και Κόνιτσας στην Ήπειρο, αλλά και στις δομές στην Χίο και στον Βόλο, συγκεντρώνοντας παραστατικά και ηλεκτρονικά αρχεία από τα λογιστήρια, τα οποία ερευνώνται σε συνεργασία με την εφορία και την ΑΑΔΕ.

Ακίνητα και στο κέντρο του Βόλου

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, από την έρευνα που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση ασφάλειας Βόλου, μετά την εντολή που έλαβε από την οικονομική αστυνομία, ανάμεσα στα ακίνητα του οργανισμού, εντόπισαν και τρία διαμερίσματασε πολυκατοικία στο κέντρο της πόλης. Στο παρελθόν κλιμάκια της Περιφέρειας είχαν ελέγξει τις τρεις δομές που λειτουργούν στην Αττική.

Την ίδια στιγμή κύκλοι του πατέρα Αντωνίου, εξακολουθούν να διαψεύδουν όλες τις καταγγελίεςτις καταγγελίες. «Όσα ακούγονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η αλήθεια θα αποδειχθεί. Ο πατήρ Αντώνιος είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεση της Δικαιοσύνης», ανέφερε άτομο από το περιβάλλον του κατηγορουμένου στην ΕΡΤ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share