Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Φεύγοντας ήθελε να κάνει ένα θαύμα» - Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας της 21χρονης που έχασε τη ζωή της αφού παρασύρθηκε στη Θεσσαλονίκη

To συγκινητικό μήνυμα

27 Νοεμβρίου 2022 16:20
«Φεύγοντας ήθελε να κάνει ένα θαύμα» - Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας της 21χρονης που έχασε τη ζωή της αφού παρασύρθηκε στη Θεσσαλονίκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα από όταν γεννήθηκε και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμα ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή… αυτή που της στέρησαν» δηλώνει στο Thesstoday η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας από την Κρήτη, η οποία έχασε τη μάχη για τη ζωή το πρωί της Κυριακής 27/11. Η 21χρονη φοιτήτρια παρασύρθηκε στην οδό Εγνατία στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τρίτης στο ύψος της Καμάρας.

Η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας ραγίζει καρδιές με την απόφασή της να δωρίσει τα όργανα του παιδιού της. H κοπέλα χαροπάλευε διασωληνωμένη, μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις που έκανε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», με τους γιατρούς να έχουν ενημερώσει από την πρώτη στιγμή, για τις λιγοστές ελπίδες που υπήρχαν.

Η κηδεία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα Χανιά, όπου συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν την νεαρή φοιτήτρια, η οποία έφυγε άδικα και πρόωρα από τη ζωή.

Αύριο απολογείται ο 26χρονος και η 19χρονη συνεπιβάτιδα – Το χρονικό

Το βράδυ της Δευτέρας, λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, ο 26χρονος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε πολύ σοβαρά την νεαρή φοιτήτρια, στο ύψος της Καμάρας, στην Εγνατία.

Δευτερόλεπτα μετά έκανε όπισθεν και τη χτύπησε δεύτερη φορά και ακολούθως εγκατέλειψε το σημείο. Ώρες μετά ξεφορτώθηκε τον αριθμό των πινακίδων κυκλοφορίας πριν τον κόμβο Ασβεστοχωρίου. Αφού παρήλθε το 48ωρο αυτόφωρο, ο ίδιος παρουσιάστηκε την Πέμπτη ενώπιον της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ταυτοχρόνως η Τροχαία από την προηγούμενη ημέρα είχε ήδη προχωρήσει στη σύλληψη της 19χρονης. Όπως έγινε γνωστό, ο αλβανικής καταγωγής οδηγός κατηγορείται -σύμφωνα με την ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας- για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη, όπως επίσης για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς την σχετική άδεια. Κατηγορία η οποία αναμένεται να τροποποιηθεί, μετά τον θάνατο της νεαρής φοιτήτριας.

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος της οικογένειας είχε χαρακτηρίσει ως «προκλητικότατες» τις δηλώσεις του οδηγού, που ισχυρίστηκε ότι «αν η κοπέλα περνούσε τη διάβαση δεν θα είχε συμβεί το περιστατικό».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share