Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κιβωτός του Κόσμου: «Θα τα πάρεις όλα πίσω αλλιώς...» - Τρομακτικές απειλές στον 19χρονο μετά τις αποκαλύψεις του για τον πατέρα Αντώνιο

Ατελείωτες οι καταγγελίες για την υπόθεση

27 Νοεμβρίου 2022 10:11
Κιβωτός του Κόσμου: «Θα τα πάρεις όλα πίσω αλλιώς...» - Τρομακτικές απειλές στον 19χρονο μετά τις αποκαλύψεις του για τον πατέρα Αντώνιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απανωτές είναι οι αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου και τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών σε αυτή, με έναν 19χρονο πρώην τρόφιμο να έχει καταγγείλει τον πατέρα Αντώνιο για σεξουαλική κακοποίηση και να δέχεται, όπως όλα δείχνουν, απειλές για τη ζωύ του.

Σύμφωνα με την Realnews, ο 19χρονος δέχτηκε ένα μήνυμα, με το οποίο άγνωστος τον απειλεί, λέγοντας πως αν δεν πάρει πίσω τα όσα ισχυρίστηκε για τον πατέρα Αντώνιο, θα βάλει «άτομα να σου κάνουν κακό. Θα σε σκοτώσω».

Ο 19χρονος φέρεται να έχει κακοποιηθεί από τον πατέρα Αντώνιο, κάτι που επιβεβαίωσε μία άλλη 18χρονη πρώην τρόφιμος, η οποία ισχυρίστηκε ότι είχε δει «υψηλόβαθμο στέλεχος» να «βάζει το χέρι του μέσα από το μαγιό του».

«Γεια. Είσαι καλά; Το λοιπόν ή θα τα πάρεις Ολαααααα πίσω η αλλιώς θα βάλω άτομα να σου κάνουμε κακό και έχω Πάρα πολλά άτομα να ξέρεις. Γνωρίζω το που μένεις από κάποιον άλλον αλλά έτσι και δεν μαζέψεις όλες τις μα@@@@ που έχεις κάνει και εσύ και όλοι οι υπόλοιποι… σου να ξέρεις δεν θα ζεις. Αυτό σου λέω μόνο. Θα σε σκοτώσω».

«Ξεψαχνίζουν» οικονομικά και προσωπικό

Μία ομάδα από 8 εξειδικευμένους αστυνομικούς του οικονομικού εγκλήματος, έχει αναλάβει να ψάξει τα πάντα γύρω από το κεντρικό λογιστήριο της Κιβωτού του Κόσμου.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η ομάδα των 8 «ράμπο» του οικονομικού εγκλήματος, κάνουν «φύλλο και φτερό» την οργάνωση, ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν γίνει οικονομικές παρατυπίες.

Ήδη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχουν στη κατοχή τους χιλιάδες σελίδες αρχείων, κυρίως από το κεντρικό λογιστήριο της οργάνωσης στον Κολωνό, αλλά ερευνούν όλες τις δομές της Κιβωτού στη χώρα .Ήδη μάλιστα, έχουν αποσταλεί αιτήματα προς τις τράπεζες και την Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών. Το πόρισμα της οικονομικής αστυνομίας εκτιμάται ότι θα κατατεθεί στην εισαγγελία μετά τις γιορτές, ενώ ξεχωριστή έρευνα διεξάγεται από την αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Οπως αναφέρει το κανάλι, το νέο διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού, θέλοντας να προστατέψει με κάθε τρόπο τα παιδιά στις δομές, ξεκινά άμεσα την αξιολόγηση του προσωπικού.

Συνολικά στις δομές της Κιβωτού σε όλη τη χώρα υπάρχουν 153 εργαζόμενοι και 493 εθελοντές και θα εξεταστούν τα πάντα, προκειμένου να νιώσουν τα παιδιά περισσότερο ασφαλή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share