Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Καμπάνα» διαρκείας από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Αλλάζει άμεσα το σκηνικό του καιρού και από τις επόμενες ώρες θα έχουμε...»

Η προειδοποίηση του μετεωρολόγου με νέο σύστημα που θα φέρει βροχές στην Αττική

27 Νοεμβρίου 2022 08:14
«Καμπάνα» διαρκείας από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Αλλάζει άμεσα το σκηνικό του καιρού και από τις επόμενες ώρες θα έχουμε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί για ακόμη μια φορά για την αλλαγή σκηνικού του καιρού, τονίζοντας πως γίνεται χειμωνιάτικο, με τα χιόνια να κάνουν την εμφάνισή τους σε ήδη αρκετές περιοχές από σήμερα (27/11) το βράδυ, με παράλληλη πτώση της θερμοκρασίας, με τον Τάσο Αρνιακό επίσης να σημαίνει το συναγερμό.

Την ίδια στιγμή στην κεντρική και νότια Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές βροχές, όπως και στα Επτάνησα.

Στις κεντρικές και βορειοδυτικές περιοχές της χώρας ο καιρός θα είναι άστατος, με έντονες βροχοπτώσεις. Στη Θεσσαλία, στην ήπειρο και στην κεντρική και δυτική Μακεδονία θα σημειωθούν βροχές και χιονοπτώσεις αργά το βράδυ της Κυριακής.

Στα νησιά του ανατολικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου, καθώς και στη δυτική Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Ο καιρός σε Αττική-Θεσσαλονίκη και το νέο σύστημα

Στην Αττική ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 5 με 6 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις που θα πυκνώσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στο τέλος της ημέρας αναμένονται τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις αργά το βράδυ της Κυριακής. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν 5-6 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Παράλληλα, ο γνωστός μετεωρολόγος αναφέρθηκε και στην αλλαγή του καιρού μέσα στην εβδομάδα, τονίζοντας πως από την Τετάρτη (30/11) θα έρθει ένα νέο σύστημα με βροχές, που αναμένεται να επηρεάσουν και την Αττική.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share