Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Έσπασε» τη σιωπή του ο π. Αντώνιος περνώντας ξανά στην αντεπίθεση: «Καμία ασέλγεια - Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο φως...» (video)

«Δώσαμε τα σπλάχνα μας για τα παιδιά», τονίζει η πρεσβυτέρα για την Κιβωτό του Κόσμου

25 Νοεμβρίου 2022 21:13
«Έσπασε» τη σιωπή του ο π. Αντώνιος περνώντας ξανά στην αντεπίθεση: «Καμία ασέλγεια - Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο φως...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πάτερ Αντώνιος με νέα του δήλωση ισχυρίζεται ότι στην Κιβωτό του Κόσμου δεν έχει υπάρξει καμία ασέλγεια σε κανένα παιδί, ενώ τις επαφές με τους τρεις δικηγόρους για την υπόθεση έχει αναλάβει η πρεσβυτέρα και ο Ιρακινός διευθυντής της δομής.

«Καμία ασέλγεια δεν υπάρχει σε κανένα παιδί. Θα απαντήσω σε όλα. Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο “φως”. Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του», λέει στο star ο πατέρας Αντώνιος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού η πρεσβυτέρα υποστηρίζει ότις: «Δεν έχουν στοιχεία για όλα αυτά που λένε. Μας βομβαρδίζουν από παντού. Δε γνωρίζαμε τίποτα για το κλουβί που λένε και τις τιμωρίες. Δεν ψάχνουμε στοιχεία για να αθωωθούμε, γιατί δεν έχουμε κάνει τίποτα. Δώσαμε τα σπλάχνα μας για τα παιδιά»

Όσο για τους συνεργάτες του πάτερ Αντώνιου, εκείνοι αναφέρουν: «Ο πατέρας θα αποκαθηλωθεί, θα σταυρωθεί και θα αναστηθεί».

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατέρας Αντώνιος έχει και σκοτεινή πλευρά...» - «Τσουνάμι» νέων καταγγελιών - Τι λένε πρώην φιλοξενούμενοι και γονείς

Τα έργα και οι ημέρες της Κιβωτού του Κόσμου καταβαραθρώνονται καθημερινά από τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Οι μαρτυρίες πρώην φιλοξενούμενων αλλά και γονέων στο Star προκαλούν ανατριχίλα.

Για μεταστροφή στον χαρακτήρα του πατέρα Αντώνιου έκανε λόγο πρώην φιλοξενούμενος. Όπως αποκάλυψε, μόλις ο πατήρ έπιασε χρήματα στα χέρια του άλλαξε τροπάριο. Παράλληλα, αυτός είναι ο 19χρονος που με την καταγγελία του άνοιξε τον "ασκό του Αιόλου" για την Κιβωτό του Κόσμου

«Έχει σκοτεινή πλευρά ο πατήρ Αντώνιος. Από τότε που ξεκίνησε να ανεβαίνει, να πιάνει λεφτά. Εκεί άλλαξε πολύ, άλλαξε»

«Γνώρισε κάποιους ανθρώπους με λεφτά, ερχόταν τώρα ο άλλος με ακριβά αυτοκίνητα, ερχόταν απέξω και βλέπαμε τώρα κατέβαινε, μας άφηναν τρόφιμα, έδιναν κάποια λεφτά, επιταγές πολλές», πρόσθεσε ο νεαρός.

Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται, ακόμα και οι ευνοούμενοί του, όταν οι αποκαλύψεις άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη, προσπάθησαν να κλείσουν στόματα με δέλεαρ το χρήμα.

«Εμένα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν θα τα βρούμε. Και με πήραν μετά στο viber, λέω "Τι να βρούμε;" Από 2.000 μου είπαν να πω κάποια άλλα πράγματα και τους είπα ότι εγώ άμα είναι να μιλήσω θα πω αυτά που είναι», πρόσθεσε το παιδί.

«Ήρθε και ξάπλωσε πάνω μου»

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει άλλος τρόφιμος - 27 χρόνων σήμερα - άτομο που βρισκόταν ψηλά στην ιεραρχία της δομής προσπάθησε να ασελγήσει πάνω του, όταν ήταν αδύναμος λόγω τιμωρίας.

«Όταν ήμουν στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όταν κοιμόμουν εγώ, είχε έρθει ο .... και ξάπλωσε στο κρεβάτι μου και του λέω: "Τι κάνεις ρε;" και μου έπιασε τα .... και μου λέει: "Θα σου αρέσει". Και του έριξα χαστούκι εκεί και του λέω "Σήκω, φύγε από εδώ". Και έφυγε και από τότε με είχε στα ώπα - ώπα για να μη μιλήσω και φοβόμουν κιόλας να μιλήσω», είπε το παιδί.

«Το παιδί μου είχε πυρετό και μου έλεγαν ότι διαβάζει»

Πατέρας 9χρονου αγοριού, το οποίο φιλοξενείται στη δομή του Κολωνού κατήγγειλε στον Βαγγέλη Γκούμα πως για μέρες το παιδί του ήταν με πυρετό και δεν τον ενημέρωσε κανείς στα απανωτά τηλεφωνήματά του.

«Πήρα τηλέφωνο και όταν μου δώσανε το παιδί να μιλήσω μου λέει "μπαμπά είμαι άρρωστος και είμαι με 39 πυρετό. Εγώ τους ρώτησα πως είναι το παιδί, τι κάνει το παιδί, αυτοί δε μου απάντησαν τίποτα, μου έλεγαν ότι διαβάζει», υποστήριξε ο πατέρας.

«Είναι ένα μεγάλο κύκλωμα με πλοκάμια, με κατέστρεψαν!»

Σε μια απίστευτη καταγγελία για κύκλωμα με σκοπό το οικονομικό όφελος προχώρησε μία μητέρα ενός κοριτσιού για τη δομή της «Κιβωτό του Κόσμου» στον Κολωνό. «Πήγα να με βοηθήσουν, νόμιζα ότι είχα μπροστά μου τον Χίτλερ», υποστήριξε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Η πρώτη επαφή της κυρίας Αλεξάνδρας με τη δομή της Κιβωτού στον Κολωνό έγινε το 2015, όταν χώρισε και έμεινε μόνη με το κοριτσάκι της και ζήτησε οικονομική βοήθεια. Όμως όταν πήγε στη δομή του Κολωνού η αντιμετώπιση, όπως αποκάλυψε, δεν ήταν αυτή που περίμενε:

«Είχα μπροστά μου ένα κορίτσι 20 ετών το οποίο μου χτύπησε το χέρι στο τραπέζι και μου είπε ότι το παιδί μου πρέπει να το πάω εκεί και ότι θα επικοινωνώ μαζί τους και μαζί του μια φορά στις 15 μέρες. Μου χτύπησε το χέρι στο τραπέζι, ένιωσα ότι έχω απέναντί μου τον Χίτλερ», είπε η γυναίκα για την πρώτη επαφή που είχε με τη δομή.

«Φυσικά και δεν άφησα το παιδί, έφυγα με τη χειρότερη εντύπωση. Και αμέσως κατάλαβα ότι κάτι παράξενο συμβαίνει. Ποια εμπιστοσύνη να δείξω»

«Μου σύστησαν ένα πρόσωπο και με κατέστρεψαν οικονομικά»

Στη συνέχεια, η μητέρα υποστήριξε ότι τρεις μήνες μετά την πρώτη της επίσκεψη, υπεύθυνοι της δομής επικοινώνησα μαζί της. Όταν αρνήθηκε να πάει το παιδί της στη δομή, της συνέστησαν ένα άτομο το οποίο, όπως ισχυρίστηκε, της πήρε τα στοιχεία και τη χρέωναν στη δική της φορολογική δήλωση:

«Είναι ένα μεγάλο κύκλωμα με πλοκάμια, εγώ έχω καταστραφεί. Εταιρείες στο όνομά μου που δεν άνοιξα ποτέ η καημένη, επιδόματα στο όνομά του που δεν πήρα ούτε ένα ευρώ. Ποιοι είναι αυτοί που ενεργούν αντί για εμένα και ποιοι είναι αυτοί που πλαστογραφούν την υπογραφή», δήλωσε στo Star.

Η μητέρα έχει κάνει καταγγελία στην Οοκονομική Αστυνομία, η οποιά έχει διαβιβαστεί ήδη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share