Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022

Νεκρά παιδιά στη Πάτρα: Νέα προθεσμία έλαβε η Ρούλα Πισπιρίγκου για να απολογηθεί για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας - Τι ζήτησε ο Αλέξης Κούγιας

«Σήμερα είναι μία εξαιρετική μέρα για τη δικαιοσύνη»

25 Νοεμβρίου 2022 10:55
Νεκρά παιδιά στη Πάτρα: Νέα προθεσμία έλαβε η Ρούλα Πισπιρίγκου για να απολογηθεί για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας - Τι ζήτησε ο Αλέξης Κούγιας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στη Πάτρα: Προθεσμία για τις 21/12, την τρίτη κατά σειρά, ζήτησε και έλαβε από την 35η Τακτική Ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου, ώστε να απολογηθεί για τους θανάτους των δυο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ιριδας. Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε εκ νέου πως «έδειραν την Ρούλα Πισπιρίγκου στην προανάκριση»!

Επιπλέον ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου ζητεί να κληθούν και να εξετασθούν συμπληρωματικά οι Νικόλαος Καρακούκης, Νικόλαος Καλογρηάς, Χρήστος Ευτυχιάδης αλλά και να εξετασθούν για πρώτη φορά οι Χαρά Σπηλιοπούλου και Γεώργιος Σταυρουλάκης.

«Σήμερα είναι μία εξαιρετική μέρα για τη δικαιοσύνη, γιατί η τακτική ανάκριση έκανε δεκτά όλα τα αιτήματά μας και η ανακρίτρια κ. Τζωρτζάτου, δέχτηκε ότι έπρεπε να έχουν εξεταστεί όλοι αυτοί οι μάρτυρες οι οποίοι δεν εξετάστηκαν στην προδικασία και που για αυτό το λόγο δεν εξετάστηκαν και στην τακτική ανάκριση. Θα τους καλέσει όλους όσους αναφέρονται» τόνισε σε δήλωση του ο κ. Κούγιας ο οποία με χθεσινή ανακοίνωση του είχε προϊδεάσει για τη νέα εξέλιξη καθώς ενημέρωνε πως ζητούσε νέα προθεσμία ώστε να εξετάσουν νέοι μάρτυρες.

Παράλληλα, ο συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης αμφισβήτησε ευθέως της ανακρίτρια της υπόθεσης κάνοντας λόγο για διαρροή πληροφοριών «από το ανακριτικό γραφείο» γεγονός που «κλονίζει σε άμεσο βαθμό την εμπιστοσύνη» του στο πρόσωπο της δικαστικής λειτουργού.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Ο κ. Κούγιας σε ανακοίνωση μάλιστα που εξέδωσε προειδοποιεί ότι «θα ακολουθήσουν μηνύσεις και αγωγές εναντίον όλων όσοι παρανόμησαν και την κατέστησαν κατηγορούμενη με κωμικού επιστημονικού περιεχομένου γνωμοδοτήσεις».

Ο κ. Κούγιας καταλήγει: «Εάν γνώριζαν όλοι αυτοί που παρανόμησαν εις βάρος της κας Σ.Π. ποιοι άλλοι πραγματικά κορυφαίοι καθηγητές της ιατροδικαστικής και ιατροδικαστές ασχολούνται αυτήν τη στιγμή με την τρομερή αυτή υπόθεση και σε ποιες επιστημονικές απόψεις έχουν καταλήξει και αναφερόμεθα σε ιατροδικαστικές προσωπικότητες που κόσμησαν τις Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες επί σαράντα έτη και οι οποίοι μελετούν αυτήν τη στιγμή και προσεγγίζουν επιστημονικά όλη αυτήν την πρωτοφανή για τα παγκόσμια ιατροδικαστικά δεδομένα υπόθεση, είμαστε βέβαιοι ότι θα είχαν χάσει τον ύπνο τους».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share