Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ταυτοποιήθηκε ο αστυνομικός "μαϊμού" - Αυτός είναι ο 35χρονος παιδόφιλος (photo)

Ξεκουκουλώθηκε...

24 Νοεμβρίου 2022 12:44
Ταυτοποιήθηκε ο αστυνομικός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελληνική Αστυνομία δημοσιοποίησε σήμερα 24/11, τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 35χρονου Γερμανού παιδόφιλου που συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη.

Ενημερωθείτε επίσης για την σύλληψη του βιαστή με το λευκό βαν

Πιο συγκεκριμένα, ο 35χρονος Γερμανός προσποιούνταν τον αστυνομικό και βρέθηκε οτι είχε στην κατοχή του ταιράστιο όγκο πορνογραφικού υλικού από ανήλικα παιδιά.


Ο 35χρονος κατηγορείται για τις πράξεις της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, η παραγωγή του οποίου συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το δωδέκατο έτος της ηλικίας τους, της αντιποίησης κατ’ εξακολούθηση και της πλαστογραφίας με χρήση κατ’ εξακολούθηση

Στοιχεία δράστη

Όπως ανακοινώθηκε πρόκειται για τον (επώνυμό του .) ALBRECHT (όνομά του.) Dirk Stelios του Ewald Erich και της Panajiota , γεν. 1987 στη Γερμανία.

Ταυτοποίηση 35χρονου παιδόφιλου

Ο 35χρονος ο οποίος συνελήφθη στις 17 Νοεμβρίου, χθες παραπέμφθηκε σε ανακριτή, από όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Η Σύλληψη του παιδόφιλου από την Γερμανία

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρία Εντάλματα Σύλληψης από τις Γερμανικές Αρχές, καθώς και ένα Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης για απάτες και κυβερνοέγκλημα, ενώ συνελήφθη έξω από το σπίτι του στις Συκιές, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share