Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φονικό τροχαίο στη Μεσογείων: Πεζός παρασύρθηκε από δύο οχήματα! (Video)

Eπιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο στη βύθιση κάτω από τη γέφυρα Κατεχάκη

24 Νοεμβρίου 2022 07:23
Φονικό τροχαίο στη Μεσογείων: Πεζός παρασύρθηκε από δύο οχήματα! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φονικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα, 05:40, της Πέμπτης, στη Λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της γέφυρας στην Κατεχάκη, όταν ένας πεζός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο και χτυπήθηκε από δύο διερχόμενα αυτοκίνητα.

Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 35 με 45 ετών, παρασύρθηκε αρχικά απο αυτοκίνητο που τον εκτίναξε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει ένα δεύτερο διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο. Ενώ, ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη, όταν ηλικιωμένος έπεσε θύμα τροχαίου την ώρα που προσπαθούσε να ξεφύγει από άνδρα που τον κυνηγούσε.

Ο οδηγός του πρώτου οχήματος συνελήφθει από την αστυνομία που έχει τοποθετήσει στο σημείο του τροχαίου ειδική σήμανση.

Σοκαριστικό τροχαίο στη Βούλα: 80χρονος μπήκε στο αντίθετο ρεύμα στη Βουλιαγμένης και συγκρούστηκε με άλλο όχημα

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέρβη στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης όταν ηλικιωμένο ζευγάρι που επέβαινε σε ΙΧ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα του δρόμου. Μάλιστα, για 1,5 χιλιόμετρο ο 80χρονος οδηγός βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο όχημα.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στην Αθηνών - Λαμίας: Νεκρός ένας 47χρονος σε τροχαίο

Το ζευγάρι μπήκε από την οδό Καλύμνου στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ρεύμα ανόδου, νομίζοντας ότι είναι σε κάποιον δρόμο στο δεξί ρεύμα.

Διένυσαν 1,5 χιλιόμετρο στην οδό πρίγκιπος Παύλου, περίπου στο ρεύμα ανόδου, κατεβαίνει ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένας 40χρονος και έγινε μετωπική σύγκρουση, καθώς και τα δύο οχήματα έκαναν ταυτόχρονο ελιγμό προς την ίδια πλευρά με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.

Οι ηλικιωμένοι ηλικίας 80 ετών έκαστος, αλλά και ο 40χρονος οδηγός δεν τραυματίστηκαν, με τον τελευταίο να απεγκλωβίζεται μόνος του από το αμάξι σπάζοντας το τζάμι.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share